На політичні процеси в Чернівецькій міській раді впливають привиди? (+відео)

На політичні процеси в Чернівецькій міській раді впливають привиди? (+відео)

30.10.2013, 18:50

У міській раді представлено лише чотири політичні сили. Вони створили фракції, до яких входять депутати.  Є позафракційні депутати. Депутата від "Рідного міста" в міській раді я не знаю, - сказав депутат міської ради Ігор Урсулян. Так  він відповів на питання BukNews, що чи кого він мав на увазі, коли 25 липня розповідав  журналісту про політичні процеси у місті: "Відповім по-філософськи. За цими випадками ми бачимо керівництво поверхневої маленької структури "Рідне місто". Нашим містом керує "Рідне місто".

Раніше ми повідомляли: "Рідне місто" - успішне і одне з найперспективніших політичних угруповань в Чернівцях, - Ігор Бабюк і Святослав Вишинський

Питання, яке поставив журналіст molbuk.ua, звучало так:

- Спостерігаємо тенденцію: як вчинили з вами, так вчинили з Максимюком і зараз така сама ситуація з Тимофеєвим. Як це позначиться на політичних процесах у місті?

- Відповім по-філософськи. За цими випадками ми бачимо керівництво поверхневої маленької структури "Рідне місто". Нашим містом керує "Рідне місто".

Я в партії з 2005 року. То був критичний час для Партії регіонів. А нині нас, старих партійців у міській раді можна порахувати на пальцях однієї руки. Є така приказка: "Пережили голод, переживемо й достаток". Ті, хто вступили в 2010-2011 роках в ряди Партії регіонів – прийшли на все готове. Я більше, ніж впевнений, що ці люди в подальшому перефарбуються в той чи інший колір, який буде необхідний для того, щоб зберегти свої посади і місця при владі. Мені ж, як депутату-мажоритарнику, важливо, щоби у моєму округу працювали ліфти, щоби житлово-комунальна сфера була в нормальному стані, а дороги були відремонтовані.

1