Депутат Валерій Найдиш з 'Рідного міста' заперечив інформацію 'Демальянсу' про те, що він  'нововиявлений Остап Бендер'

Депутат Валерій Найдиш з "Рідного міста" заперечив інформацію "Демальянсу" про те, що він "нововиявлений Остап Бендер"

22.10.2016, 16:33

На редакційну адресу BukNews надійшов лист від депутата Чернівецької міської ради Валерія Найдиша, в якому він виклав свою позицію щодо інформації, яку про нього поширив Демальянс.

"Дуже хотілось би почути коментар від нововиявленого Остапа Бендера чернівецького масштабу - Валерія Найдиша, як довго він думав перед тим як дійти до такої геніальної махінації і чи не боїться він повторити долю гросмейстера Бендера, адже Чернівці – це не Нью Васюки, обдурені чернівчани можуть і не пробачити, а отже, "утриматись на своєму місці"може й не вдатись", - повідомляв "Демальянс".

Пропонуємо читачам лист депутата без змін

"Я, Найдиш Валерій Миколайович, будучи тиждень у відрядженні, приїхавши у Чернівці в п’ятницю ввечері, прочитав про себе цікаву інформацію, яку розповсюджує Демальянс.

Так от моя відповідь - дійсно проект реконструкції спортивного майданчику для ЗОШ №25 мікрорайону РОША - моя ініціатива, яку я подав на участь у бюджеті ініціатив чернівчан, і ми з моєю командою працювали і будемо працювати над її втіленням.

Дана ідея виникла в результаті плідної співпраці з активними мешканцями нашого мікрорайону, адже у нашому районі немає жодного облаштованого спортивного майданчику, на якому могли б мешканці мікрорайону займатися спортом і активно проводити свій вільний час.

Сама ідея Бюджету ініціатив чернівчан передбачає просування проектів, переконання людей голосувати за конкретну ініціативу, донесення до людей самого факту існування такого проекту. Наголошую на том,у що ми надалі будемо розвивати наш мікрорайон, щоб покращити його рівень.

 А звертати увагу на безглузді обвинувачення людей, котрі хочуть мене очорнити у власних інтересах чи по чиємусь замовленню обливають мене брудом, немає сенсу.

Іван Патарак є помічником народного депутата Максима Бурбака.І ця його так звана «нова» політична сила Демальянс – це посіпаки від Народного фронту.   .http://posipaky.info/search?is_exact=on&q=%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BA+%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC+%D0%AE%D1%80%D1%96%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87&submit=)Думаю не потрібно нагадувати, які відносини історично склалися між так званим «Народним фронтом» та партією «Рідне місто».

Мені дуже шкода, що такий гарний проект, як Бюджет ініціатив чернівчан, деякі люди хочуть зпаплюжити заради свого піару та  перевести його у площину брудних політичних ігрищ. Бачили б ви тих людей, які загорілися цією ініціативою для нашої 25 школи, як вони вкладають свою душу та сили

 у цей проект (https://gb.city.cv.ua/projects/show/12).  

Хочу сказати одне – що б ти не робив, все одно знайдуться люди, для яких ти будеш поганим. Я і моя команда працюємо і будемо працювати для людей.

А порада новоствореній політичній силі - досить займатися брудною політикою та самопіаром за рахунок інших, ініціюйте свої власні проекти і втілюйте  їх в життя.

 Громадянам нашого міста вже остогидли ці політичні псевдо розбірки ,  приймайте активну участь у розбудові нашого міста, а не займайтеся розповсюдженням фейкових скріншотів та провокаціями.

Ось моя агітаційна листівка

 Дякую тим громадянам, що проголосували за нашу ініціативу, а тих, хто ще не голосував – прошу підтримати наш проект.  І взагалі, вважаю  цю програму Бюджету ініціатив чернівчан дуже гарною ідеєю, яка дійсно буде сприяти розвитку нашого міста".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях викрили "нововиявленого Остапа Бендера", яким виявився депутат від "Рідного міста"

1


КОМЕНТАРІ (15)

http://itd.rada.gov.ua/mps/info/page/15655

Ось список помічників М.Бурбака. щось не можу знайти там І. Патарака?

avatar

Василь

22 жовтня 2016 14:33

і що тут кримінального у цій агітлистівці? Заклик прийти і підтримати проект громади?

avatar

Людмила Дудченко

22 жовтня 2016 14:33

Ось знайшов! 

Патарак колись був помічником Бурбака. От Найдиш, і тут збрехав.

http://posipaky.info/minion/321855

avatar

Василь

22 жовтня 2016 14:39

Дуже смішно нещодавно чув як ця партія  Демальянс розпиралися у тому що вони самостійні. А тут нежланчик підловили їх на зв'язках з таким собі Народним фронтом. Хочу вам сказати що люди уже зробили висновок хто такі Народний фронт , а тепер зроблять і хто такі Демальянс. Сором знають що на наступних виборах їм нічого не світить от і створили собі новеньку ніби то партію.

avatar

Коментатор

22 жовтня 2016 15:41

Що вирішили зпаклюжити людину яка хоть щось робить для Роші. Скільки тут живу не бачив щоб у нашій міській зроді так вболівали за свій район.  Бурбак може досить переводити власні бізнес інтереси, і зарубувати ініціативи інших для розвитку міста.

avatar

Кріс

22 жовтня 2016 15:47

Хочу звернутися до Народного фронту. Що ви зробили для міста окрім привласнення гравітону та добробуту. Люди після революції гідності повірили вам а ви кинули так кинули людей і продовжуєте це робити((

avatar

Івочка

22 жовтня 2016 15:51

Ви суть хоч розумієте? Демальянс каже, що голосування потрібно проводити чесно. Вони знайшли проблему маніпуляцій з голосуванням і молодці, що підняли цю проблему. Збирати копії паспортів для голосування - це нечесно! Тому залиште свої сварки між рідним містом і народним фронтом. Хай організатори перевірять скільки людей голосували за проект Найдиша з однакового айпі (ip).

avatar

Славік

22 жовтня 2016 16:15

всі коментарі з одного компютера кафе Шіллір, інтернет провайдер Лангейт 

avatar

хакер

22 жовтня 2016 16:21

Демальянс - філіал Народного Фронта, прикро, що партія на Буковині стала підрозділом Добробуту

avatar

Петро

22 жовтня 2016 16:32

Демальянс - філіал Народного Фронта, прикро, що партія на Буковині стала підрозділом Добробуту

avatar

Петро

22 жовтня 2016 16:32

пробий цей ip, теж з шиллєра? Так от Валєра раніше в політиці не бува займався бізнесом, за роки війни неодноразово з своєї кишені купував кевларові каски та бронежелети та багато іншого відправляв нашим хлопцям, те що там Патарак знайшов чи не знайшов знаючи з чиєї він команди не виключаю що ця обява взагалі його робота!

avatar

Бандера

22 жовтня 2016 16:37

І мій обов'язково провірте !!! Валерій Миколайович робить багато добрих справ , але про які нажаль не говорить , бо  почнуть кричати , що піариться !! Людину видно по іі вчинкам , тому з впевненістю можу сказати, що він порядна та добра людина . А теперішня влада Жалюгідна, як і все , що вони роблять !!!!

avatar

Ганна

22 жовтня 2016 17:12

Дивуюсь як люди не помічають аморальності вчинку з махінаціями при отриманні голосів, а прикриваються гучними висловами щодо припущень хто за ким стоїть. Тим самим відводять увагу від реальної проблеми. Адже кожен проект на платформі Бюджет Ініціатив несе в собі перші кроки до розвитку міста, і обирати кращий мають чернівчани, а не 1 особа, керуючись власними інтересами. 

avatar

Марк

22 жовтня 2016 20:31

Досвід фальшування мають чималий. Вже навчені, як скуповувати голоса виборців, тепер скуповують голоси в підтримку проекту.

avatar

23 жовтня 2016 10:22

Диву даюся, депутата ловлять на махінаціях, а він починає розказувати як він любить Рошу і хто кому посіпака. Ти поясни чого ти зловживаєш довірою людей і паспорта збираєш, а вже потім оповідай хто кому Рабінович. Любитель Роші, блін

avatar

Маша

23 жовтня 2016 21:36