Співаючий депутат заступився за звільненого актора

Співаючий депутат заступився за звільненого актора

21.08.2012, 04:33

 До мене, як депутата обласної ради, а тепер і кандидата у народні депутати України звернувся актор Чернівецького обласного музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської Данілін Іван Вікторович (копія звернення додається). Я вкрай стурбований ситуацією, яка нині склалась в акторській трупі театру, мене бентежить, що керівництво культурної установи нехтує талановитими обдарованими людьми та дозволяє собі розкодуватись висококваліфікованими кадрами!

Це вкрай неприпустимі речі, які не повинні залишатись без уваги та реагування. Впевнений, що після оприлюднення цих матеріалів, зокрема рішення Шевченківського Апеляційного суду м. Чернівці, яке задовольняє скаргу п. Даніліна та після висвітлення цієї проблеми у ЗМІ, керівництво обласного музично-драматичного театру перегляне свою поведінку та відреагує на ситуацію так, як годиться європейським вихованим людям.

Я особисто мав нагоду працювати з Іваном та його дружиною талановиті актори знімались у кліпі на мою пісню «Листопад». У професійності цієї акторської родини, у їх порядності та людяності немає жодного сумніву. Переконаний, що мене та мою позицію підтримають усі, хто особисто знайомий з цією родиною. Неприпустимо, щоб через незрозумілі амбіції керівництва театру, ці люди були позбавлені роботи, яку вони люблять усім серцем та гідно виконують!

Я переконаний, що у Чернівцях – в місті, де зароджувались, розвивались та ставали всесвітньо відомими культурні та мистецькі діячі, подібні речі більше ніколи не відбуватимуться, а конфлікт, який склався довкола Івана Даніліна – непорозуміння, яке вичерпається.

 депутат обласної ради Віталій Ткачук

1


КОМЕНТАРІ (1)

У професійності цієї акторської родини, у їх порядності та людяності немає жодного сумніву. Погоджуємося на всі сто. Хай допоможе їм Господь домогтися правди.

А ось про вашу сім"ю та родину цього ніяк не можна сказати, тому мабуть не по адресу звернулися.

avatar

уважний читач

21 серпня 2012 17:39