Депутат-свободівець запевняє, що у його чернівецькій квартирі хтось щось шукав

Депутат-свободівець запевняє, що у його чернівецькій квартирі хтось щось шукав

05.02.2016, 22:59

У помешканні депутата Чернівецької міської ради від ВО “Свобода” Назара Мокловича відбувся обшук. Про це  на своїй сторінці у ФБ повідомив сам депутат. 

Щойно у мене дома закінчився обшук. Чого приходили незрозуміло, нічого не вилучили, просто лякали. Мабуть бути ініціатором звернення проти Яценюка це вже злочин. Не страшно за себе, страшно за Україну! Свободу не спинити! СЛАВА НАЦІЇ!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати від «Свободи» та «Рідного міста» невдоволені суддею, яка скасувала рішення про недовіру уряду (+ВІДЕО)

"Свободівець" Назар Моклович заперечив своє перебування в автомобілі лідера "Рідного міста", Ілюк не підтвердив і не спростував

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свободівця, якого катав Продан, зробили керівником фракції у міськраді

Голова фракції “Свобода” у міській раді Андрій Ілюк факт обшуку підтвердив:

“За нашу підтримку студентів БДФЕУ та ініціативу оскаржити постанову Шевченківського районного суду щодо скасування рішення міської ради про звернення з вимогою відправити уряд А. Яценюка у відставку, влада продовжує розправу над ВО «Свобода». Сьогодні був проведений обшук в квартирі депутата міськради від ВО «Свобода» Назара Мокловича.

1


КОМЕНТАРІ (10)

Не скигліть тушки!  Покатались на джипі з смотрящим від регіоналів, от тепер і шукають у вас воші з "русского мира"!  Кажіть дякую що ваші побратими з Зарваниці ще не дізнались про ваш секс з рідним містом!

avatar

05 лютого 2016 23:27

Свободу не спинити?  Свободу можна купити)

avatar

вася

05 лютого 2016 23:29

Интересно. Кто следующий. Народный Контроль???????

avatar

Закон всегда прав!

06 лютого 2016 00:10

Ні мої любі обшуку народного контролю точно не буде, хіба для замилювання очей, вони ж у Каспруківській команді. А те що відбувся обшук у квартирі свободівця це скоріше за все через те що саме вони продовжують тягнути тяжкий віз у вигляді недовіри Яценюку до ВР. От "папіку" і не подобається

avatar

гостя

06 лютого 2016 08:15

... тягняти тяжкий віз ? Таким віслюкам не доручать навіть воза тягнути !  В минулому скликанні свободівцями можна було пишатись, а ці продажні гімнюки.

avatar

????

06 лютого 2016 10:48

До попереднього! Ким саме можна було пишатися??? В попередньому скликанні. Крохмаль, Калмикова, Кривич...Розяснюю Крохмаль рулив всю каденцію до Каспрука бігав.А дівчата на підтанцьовці всесь час були. Робили те що скаже Крохмаль. Але перевагу надаю Калмиковій!!! Так ким шановний можна пишатись? Тай ским та Свобода була з Фронтовиками!

avatar

Патріот

06 лютого 2016 12:09

Молодці Свободівці RESPECT ВАМ І УВАЖУХА!!!!

avatar

Майданівець

06 лютого 2016 12:31

Всі негативні коментарі проти Свободи пише одна людина. Не звертайте уваги на бота. )))))

 

avatar

Свободівцям - не звертайте уваги

06 лютого 2016 13:14

Знаемо цих ботів солодка парочка TWIX 

avatar

Споглядач

06 лютого 2016 13:54

Ганьба сволоті!!!

avatar

майдан

06 лютого 2016 15:38