Депутат облради Руслан Мельник викликає колег на змагання, а в арбітри запрошує ЗМІ

Депутат облради Руслан Мельник викликає колег на змагання, а в арбітри запрошує ЗМІ

16.12.2011, 13:30

Руслан Мельник: Місцеві депутати повинні прозвітувати перед громадою за рік своєї діяльності 

«Через рік після свого обрання місцеві депутати всіх рівнів, незалежно від того обрані вони по мажоритарній системі чи пропорційній, повинні прозвітувати  про свою діяльність перед виборцями» –  переконаний позафракційний депутат Чернівецької обласної ради Руслан Мельник.

«Реальний результат роботи місцевого депутата – це постійні зустрічі та допомога виборцям, які довірили представляти свій округ конкретним людям чи партіям. Місцеві політики та політичні партії, що зайняті  боротьбою за владу або за її утримання, у переважній більшості, забули про буковинських виборців, життя яких за минулий рік, м’яко скажемо,  не покращилося.

За рік своєї діяльності місцевим депутатам потрібно прозвітувати не кількістю мітингів та політичних заяв, а конкретними вирішеними справами. У цьому  контексті у мене є  пропозиція до буковинських ЗМІ:  відкривши «свої шпальти» для кожного депутата, який має бажання прозвітувати про свою діяльність, Ви допоможете  громадянам самим розібратися – хто працював для виборців, а хто імітував роботу, вислужуючись перед своїми партійними босами.

Відповідальність перед громадою має прізвище, а безвідповідальність та небажання працювати не повинне прикриватися боротьбою за «демократію» або показною, статистичною «стабільністю». Під час кризи – тільки чесність і відкритість ЗМІ допоможуть  буковинцям розібратися у тому наскільки ефективно працюють їх обранці, а активним депутатам  допоможе  більш якісно працювати на інтереси своєї громади» - підсумовує Руслан Мельник.

Коментар "BukNEWS": Ми пристаємо на пропозицію депутата Чернівецької обласної ради пана Руслана Мельника й готові надати можливість відзвітувати про зроблене за рік усім його колегам. Незалежно від партійної приналежності. Наразі зі 104 депутатів свій звіт нам вже надіслав депутат облради Михайло Павлюк (фракція "Наша Україна"). Плануємо оприлюднити його у парі зі звітом того ж таки Руслана Мельника. 



КОМЕНТАРІ (3)

Руслан Васильович, Ви праві, але бажано аби депутати про свою роботу звітували в ЗМІ,які максимально наближені до своїх виборців.

avatar

Марія Дмитрівна

16 грудня 2011 20:47

avatar

29 жовтня 2012 16:22

avatar

29 жовтня 2012 16:22