Депутат Чернівецької міської ради Василь Максим'юк не зміг назвати, хто з опозиціонерів маніпулював  студентами

Депутат Чернівецької міської ради Василь Максим'юк не зміг назвати, хто з опозиціонерів маніпулював студентами

27.12.2013, 12:29

ФАКТ OFF: Тарас Прокоп про депутатів міської ради.

Сьогоднішня сесія міської ради була традиційно багата перервами, і вже звично робота міських обранців видалась малоефективною. Утім, якраз не бездіяльність, а навпаки – надмірну діяльність окремих депутатів сьогодні відмітили чернівецькі студенти. Навпроти ратуші молоді люди розвішали фото і коротку інформацію про кожного з обранців, хто підписав лист до правоохоронних органів відносно блокування міської ради. Декому з місцевих обранців, вочевидь, було соромно висіти на такій своєрідній «Дошці пошани», тому своє зображення та зображення своїх колег депутат Василь Максим’юк зухвало позривав.

Нагадаємо: одну із останніх сесій міської ради студенти заблокували з метою відставки Віталія Михайлішина. Секретар міської ради не просто залишився на своїй посаді і навіть більше – наклав вето на звернення депутатів міської ради до вищого керівництва держави з вимогою відставки. Натомість чернівецькі обранці звернулись до правоохоронців із закликом покарати тих, хто заблокував роботу сесії. Саме імена та обличчя підписантів під стінами ратуші сьогодні могли бачити чернівчани.

Джерело: www.faktoff.net

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ваську, Васильку! Як лише таких зрадників, нікчем і повій, як ви, носить ще ця грішна земля. А яким ви себе видавали в 204-206 рр.? Сука ви остання... Прости мене Господи!

avatar

Юрій

27 грудня 2013 08:34