Депутат Чернівецької міської ради пропонує, щоб бронежилети випробовували на чиновниках, які їх закуповують

Депутат Чернівецької міської ради пропонує, щоб бронежилети випробовували на чиновниках, які їх закуповують

18.07.2014, 23:20

"Наполягаю, щоб наступний тест бронежилету проводився на тому чиновнику, який його купував за бюджетні кошти", - прокоментував депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей сьогоднішні випробування закуплених для потреб армії бронежилетів. Більше на його сторінці у ФБ.

З  Чернівців сьогодні також відправили на схід три мікроавтобуси. За 500 тисяч гривень, які надав Калинівський ринок, було придбано найнеобхідніше спорядження для буковинського батальйону територіальної оборони. Спершу військова амуніція проходила випробовування солдатами на полігоні, втім далеко не все спорядження виявилося якісним -- бронежилети перевірку не пройшли. Більше про це 

 Джерело відео: Інформаційне Агентство АСС

1


КОМЕНТАРІ (5)

праститутки це ті ,хто викидає "слова с песні"

а депутат написав ,,,,

Олексій Каспрук, чи ви в мерії взагалі совість втратили?

Як можна було за пів мільйона гривень, виділених міською радою, закупити для наших хлопців 65 лівих бронежилетів, які пропускають кулі з відстані 25 метрів?

Наполягаю, щоб наступний тест бронежилету проводився на тому чиновнику, який його купував за бюджетні кошти! Може хоч тоді перестанете безбожно красти!!!!!

avatar

чесним шльондрам

18 липня 2014 21:25

Когда этот клоун Бкшлей уже закроет свой рот. Просто ни кто.

avatar

Реде

19 липня 2014 14:55

Башлей- просто пыль.

avatar

Регионалам

19 липня 2014 18:50

Вилизувач геморою фірташа! Тху!  Піариться як клоун на біді!

avatar

123

20 липня 2014 13:15

Ти дурню, відповідати мають поставщики. а не закупщики. Мене цікавить інше. Що ти, особисто, дав для армії. Знаю точно. що нічого. Тож сиди і не вилазь, як той бур'ян, що не можеш здихатися його. Не до тебе зараз сепаратисте - Бешлею, але прийде час і виметем тебе з міста поганою мітлою. Але перед цим розкажеш своїм бабусям як отримав квартиру і за що купив дорогу машину - зарплатні ой, як не вистачило б...

avatar

Алла

20 липня 2014 23:29