Депутат Чернівецької міської ради Анатолій Чесанов спростував свою причетність до бійки з іншим депутатом Ярославом Кушніриком

Депутат Чернівецької міської ради Анатолій Чесанов спростував свою причетність до бійки з іншим депутатом Ярославом Кушніриком

25.02.2013, 23:35

- Це неправда, мене взагалі в той час на вулиці Кобилянської не було, - сказав А.Чесанов (на фото) під час засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики.

Також від відмовився коментувавти інцидент кореспонденту molbuk.ua, назвавши чутки про бійку "брєдом сівой кобили".

Нагадаємо, депутат-регіонал Ярослав Кушнірик підтвердив, що конфлікт між ним і депутатом міськради, колишнім "бютівцем" Анатолієм Чесановим стався через тротуарну плитку.

Бійку між депутатами з приводу тротуарної плитки розгляне сесія Чернівецької міськради Про це повідомив один з учасників конфлікту Ярослав Кушнірик

Конфлікт на вулиці Ольги Кобилянської в Чернівцях між депутатом міськради від Партії регіонів, начальником управління комунального господарства міста Ярославом Кушніриком та депутатом міськради, колишнім "бютівцем" Анатолієм Чесановим стався через тротуарну плитку.

Це molbuk.ua підтвердив Ярослав Кушнірик.

Питання про конфлікт винесуть на розгляд наступної сесії міськради, що відбудеться 28 лютого.

"Я думаю, це питання розглядатиметься під час наступної сесії міської ради, - каже начальник управління комунального господарства Ярослав Кушнірик. - Я не прийняв виконання робіт від підрядника по тротуарній плитці, яка "ходить" на вулиці Кобилянської.

На запитання, чому Анатолій Чесанов виступив у конфлікті між Департаментом ЖКГ та підрядником на боці підрядника, Ярослав Кушнірик припустив, що Анатолій Чесанов "вирішує питання".

- Не знаю, - каже Ярослав Кушнірик, - "вирішує питання", прийшов з підрядником. Я таку якість робіт приймати не збираюся. Підіть і подивіться, у якому стані та плитка. На запитання, як однопартійці Ярослава Кушнірика реагуватимуть на ситуацію, він порадив запитати у них. Також сказав, що просто так цей інцидент не минеться. "Все, що я буду робити, я ретельно зважуватиму. Просто так нічого не пройде", - зауважив Я. Кушнірик.

Народний депутат Максим Бурбак, який перший оприлюднив у соцмережах інформацію про конфлікт депутата Чернівецької міськради від Партії регіонів, начальника управління комунального господарства міста Ярослава Кушнірика з депутатом міськради Анатолієм Чесановим, що закінчився бійкою, вважає, що причиною конфлікту міг бути стан тротуарів на вулиці О. Кобилянської.  Про це нардеп повідомив molbuk.ua. 

Також Максим Бурбак каже, що конфлікт між “регіоналом” Ярославом Кушніриком та колишнім бютівцем Анатолієм Чесановим — початок “зливу” “тушок” регіоналами. Також він поділився припущеннями щодо причини конфлікту. 

- Почалися сварки, - каже нардеп Максим Бурбак, - якщо логічно подумати, то у Чесанова ідеологічних мотивів для конфлікту з “регіоналами” немає. Значить, тут ідеться про матеріальні причини. Пан Кушнірик працює в Департаменті ЖКГ. Можливо, потрібно було “закрити” якісь підряди. Можливо, пан Кушнірик відмовився закривати підряд, що і стало причиною конфлікту.

Як припустив Максим Бурбак, йшлося про закриття підряду по ремонту вулиці О. Кобилянської.

Можливо, Чесанов хотів, аби Ярослав Кушнірик "закрив" підряд по перекладанню бруківки. Але за закриття підряду потрібно комусь нести відповідальність. Але за це когось можуть зробити цапом-відбувайлом. Звісно, ніхто цього не хоче.

Цікаво, що сьогодні пан Чесанов у складі комісії з етики розглядатиме поведінку Олексія Каспрука. Можливо, він і про свою поведінку кілька слів скаже?

Цікаво інше: чому всі мовчать? Інформація про це дійшла вже до Києва. Якою буде реакція губернатора, який очолює ПР в області? Якби моєму однопартійцеві дали в писок, я би пішов і дав у відповідь. Тим більше, що у місцевій Партії регіонів є кому дати здачі. Звісно, що такі методи з'ясування стосунків - це погано, але коли роблять таке серед білого дня на вулиці, то це вже межа. Найприкріше, що вони нівелюють поняття місцевого самоврядування. Депутати почали бити одне одного, у виконком намагаються завести людину з середньою технічною освітою... Реноме міської ради вже таке, що нижче нема куди. А я казав, так званим "тушкам" ще два роки тому, що "регіонали" їх використають, бо "тушки" нікому не потрібні. От саме зараз їх починають "зливати".

Нагадаємо, що тротуарна плитка на вулиці О. Кобилянської після кожної зими перебуває в аварійному стані ще з часу завершення реконструкції вулиці у вересні 2008 року.

Джерело: molbuk.ua

1