Депутат 'БПП' закликав Продана не розкидуватись коштами чернівчан задля особистої користі

Депутат "БПП" закликав Продана не розкидуватись коштами чернівчан задля особистої користі

13.01.2017, 15:48

Депутати Чернівецької міськради Василь Продан і Василь Максимюк 12 січня посварилися на сесії міськради через бюджетні кошти міста.

Це сталося під час розгляду питання щодо встановлення у місті мораторію на підвищення вартості проїзду у громадському транспорті.

Зокрема депутати "БПП" і "Рідного міста" не могли дійти до згоди у питанні щодо встановлення мораторію. Максимюк пропонував змінити перший пункт проекту рішення, встановивши заборону виконкому розглядати питання підняття вартості проїзду до того часу, поки на наступній сесії міськради тролейбусне управління не надасть депутатам обгрунтовані розрахунки тарифів.

Натомість Василь Продан наполіг, щоби заборону на підвищення вартості проїзду в місті встановили до 1 квітня. Також депутат розкритикував свого колегу з "БПП" через його пропозицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецька "Солідарність" виявилася Продану не по зубах

Сварка у міськраді Чернівців: коли Чинушу стало «зле жити», колега-депутат нагадав йому про продані гектари землі

«Не розкидуйтесь мільйонами»: депутати «БПП» й «Рідного міста» побили горшки через гроші бюджету Чернівців

На це Максимюк відреагував реплікою:

"Голова фракції "Рідне місто" бачить у міській раді своїм опонентом не тільки міського голову, а й мене. Не знаю, яким чином на це реагувати. Історія сама розсудить нас".

Водночас депутат "БПП" закликав Продана "не розкидуватись на власне бачення коштами чернівчан".

"У бюджеті міста, на превеликий жаль, гроші не беруться нізвідки. Їх наповнюють так само чернівчани. І це ті самі гроші… І 120 мільйонів, які ви хочете так швидко і легко "з барського плеча" віддати… Прошу зауважити, ви розпоряджаєтесь тими коштами, які чернівчани сплатили до бюджету. Ці гроші впали не з неба. І нам їх держава не дала. Це гроші, які нам усі чернівчани довірили розпоряджатися. А ви ними – десятками, сотнями мільйонів розкидуєтесь на своє власне бачення, на якусь окрему групу, яку ви хочете під свою політичну подальшу кар’єру задобрити. Василь Сафронович, відностесь, будь ласка, до всіх чернівчан однаково", - сказав Максимюк.

Джерело: molbuk.ua

1