Депутат Бешлей попіарився на якісній роботі нової патрульної поліції

Депутат Бешлей попіарився на якісній роботі нової патрульної поліції

05.05.2016, 03:26

Депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей розповів про випадок, який трапився з ним.  

"Попався копам, або моє перше селфі з поліцейськими за 425 гривень!

Зранку зупинився на Фастівській в районі автостанції випити кави. Сідаю в авто, аж тут бачу, як поруч «пропливають» проблискові маячки, які повільно зникають за поворотом через 200 метрів. Рушаю, і тут зненацька з-за рогу з’являється патрульний, який легким помахом руки зупиняє мене.

Виходжу з машини і запитую про причину зупинки. Полісмени представилися і чемно відповіли, що я порушив ПДР, а саме зупинився ближче ніж за десять метрів до перехрестя. Здивовано цікавлюся, як їм вдалося на ходу вирахувати відстань від мого припаркованого авто до перехрестя. На що отримав відповідь: «Ми виносимо вам усне попередження, якщо у вас в порядку документи». Не став сперечатися, подумав, що пронесло!

Пред’явив права та свідоцтво про реєстрацію ТЗ. 

- А де страховий поліс?- запитали поліцейські. 
- Поліс пред’являється у разі виникнення ДТП, - відповів, згадуючи ролики «дорожнього контролю». 
- В правила внесено зміни, тому доведеться пред’явити поліс, - дали мені прочитати статтю із ПДР.

Поліз в бардачок за полісом. Затримався, шукаючи його, бо востаннє бачив цей документ, коли забирав його з страхової компанії. Нарешті знайшов поліс і пред’явив його поліцейським, а вони до мене з посмішкою промовили: «Страховий поліс у вас прострочений, тут попередженням не обійдеться, будемо складати постанову». Придивився – і справді, термін його дії вже давно минув. Визнав – винен, дійте згідно процедури!

За час, поки складали на мене постанову, чимало перехожих заглядали з цікавістю, чи дійсно мене притягують до відповідальності. Штраф в 425 грн. оплатив на місці. Обмінялися селфі на пам'ять. Одразу поїхав оформляти страховий поліс, щоб більше не попадатись копам на гачок! Смайлик «smile»

1


КОМЕНТАРІ (3)

Для такого мажора замалий штраф! Кинув машину на перехресті, зробив затор
avatar

каличанка

05 травня 2016 03:18

Був Забашляй, а тепер Дебілик.

avatar

05 травня 2016 10:22

Два клоуна з Забродським на пару!!!

avatar

Микола Васильович

05 травня 2016 13:18