Депутату Бешлею пропонують за рахунок власного авта купити бус для пенсіонерів Калічанки, - думка

Депутату Бешлею пропонують за рахунок власного авта купити бус для пенсіонерів Калічанки, - думка

21.07.2017, 16:58

У Чернівцях шеф-редактор газети "Час" Петро Кобевко розкритикував діяльність депутата міськради Володимира Бешлея.

Про це йдеться у публікації Кобевка у свіжому номері газети "Час".

Подібна ситуація й на території Калічанки. Там депутат Бешлей акумулює міські кошти не тільки у дороги і проїзди, а й у свята типу «Свято Калічанки» і т. д. Тепер він організовує походи пенсіонерів до міськради, аби вони вимагали спеціального рейсу маршрутки від школи №16 до поліклініки на вулиці Шкільній. І їм байдуже, що там курсують кілька маршрутів. Подавай їм особисто. І все! Якщо це станеться, бо депутати завжди голосують так, як Бешлею треба, доведеться обмежити у маршрутках інші вулиці та жителів міста. Бо нічого з нічого не виникає. Аби комусь щось дати, то треба від когось щось забрати. Хоча вихід є!

Сам Бешлей, його колеги по депутатській більшості зовсім не бідні люди. Більше того, вони таки зовсім багаті. (Адже сам депутат міняє автомобілі швидше, ніж збіднілі чернівчани шкарпетки. І при цьому він ніде не працює). Тож міг би за рахунок свого комфортного авта особисто купити бус для Калічанки. І цей бус возив би пенсіонерів від школи до поліклініки. Тоді б люди йому дякували. А тепер нема за що дякувати. Він використовує пенсіонерів для власного піару та наступних виборів.

Джерело: http://www.chas.cv.ua/40443-u-chernvcyah-na-dostrokov-vibori-musyat-pti-vs-deputati-mer.html

1


КОМЕНТАРІ (1)

Петре! Пасажирські автомобільні перевезення в місті виконуються виключно приватними перевізниками через конкурс. Від цього наживаються функціонери від Каспрука при проведені конкурсів. Втрачають тільки перевізники. І ще, гонорар за цей пасквіль знчно більший, чим вживані авто Бешлея і більшості наших співвічизників які неспроможні придбати нові.

avatar

Чернівчанин

23 липня 2017 22:24