«День молодёжи 2012» по-чернівецьки

«День молодёжи 2012» по-чернівецьки

25.06.2012, 13:59

Вчора на Соборній площі міста влада організувала для молоді свято. Як це виглядало нікчемно та невиразно, передати важко. Для початку, молодь відпочивала на водоймах і доречним було би чиновникам прийти до них. Але з цим не склалось. Тому на дев'яту годину вечора на площі зібралоь 200 чоловік, яких на общепонятном «заводив» симпатичний ведучий зі своєю підтанцьовкою. Годину по тому добавилось сотня молоді і на сцені появились під марш «студенческой республики» молоді люди. З усього, що вони сказали, стало зрозуміло, що в «Сонячній долині» буде велика студентська тусовка і швидше за все, під проводом партії регіонів та російської мови. Для прикладу у моєму селі, де триста хат, молоді було вдвічі більше і це з бюджетом 200 грн.

 Ще вразила велика кількість міліції, можливо, їхнє керівництво не взяло до уваги той факт що іноземні вболівальники на ЄВРО, були шоковані їхньою присутністю. Ну і по-людськи шкода хлопців, але найбільшим шоком є туалети. Так, що зі святом, наша золота молоде! І привіт «Свободі», що ревниво охороняє українське та владі міста, що так сильно любить Україну.

Іван Побиван

Як повідомили  BukNEWS у Секторі інформації та зв’язків з громадськістю міської ради, традиційно в останню неділю червня на Соборній площі Чернівців відбулося святкування Міжнародного дня молоді. Розпочалося воно о 18 годині концертом молодих виконавців, в якому взяли участь шоу-группа «Вікторія», соліст молодіжного продюсерського центру «Вікторія» Андрій Клепач, студент Київської академії естрадно-циркового мистецтва Влад Боянчук, володарка першої премії конкурсу «На хвилях Світязя» Олеся Франків, студенти ЧНУ Оксана Мельник, Мар’ян Кравченко та Ірина Журавець, переможниця конкурсу «Караоке біля фонтану 2011» Аліна Козьма, а також Наталя Онофрей, Наталя Теремчук, Надія Рекуняк.

Під час святкування відбувся також флеш-моб «Я люблю тебе, «Ойкос»!» від студентів КНТЕУ, які були учасниками першої зміни восьмого сезону міського наметового табору «Ойкос», а завершили концертну програму спеціалісти жіночого фітнес клубу «Фіт-Кервс» із танцювальним проектом «Зумба – фітнес». Ведучими концерту були студентка училища мистецтв ім.С.Воробкевича Надія Рекуняк та студент КНТЕУ Вадим Яшан.

З 20 години на Соборній площі працював DJ FOX зі своїми вихованцями, відбувся показ моделей спортивного сучасного одягу, а також виступив гість з Києва Олексій Мичкало, виконавець українського хіп-хопу з гурту «НЕМОЙ». Під час дискотеки на сцені виступили й представники обласної громадської молодіжної організації «Студентська республіка», які презентували цьогорічну гру, яка відбудеться з 8 липня по 11 липня в «Сонячній долині». Завершилися святкування Дня молоді на Соборній площі о 22.00.

1