'Дехто буде намагатись перекинути всю відповідальність персонально на Арсенія Яценюка', - Заява фракції 'Народний фронт'

"Дехто буде намагатись перекинути всю відповідальність персонально на Арсенія Яценюка", - Заява фракції "Народний фронт"

09.02.2016, 00:00
Уряд коаліції "Європейська Україна" сформований п’ятьма парламентськими фракціями. Кабінет Міністрів України є не персональним "Урядом Арсенія Яценюка", а коаліційним Урядом, очолюваним Прем’єром Яценюком. Тому відповідальність за роботу Кабміну несуть всі фракції коаліції.

Цей Кабінет Міністрів заради порятунку держави від російського агресора і реалізації життєво важливих перетворень спільними зусиллями сформували фракції Президента Порошенка, Прем’єра Яценюка і ще трьома фракціями коаліції. Цей коаліційний Уряд неодноразово доводив, що здатний консолідувати для ухвалення відповідальних державних рішень більшість голосів у Верховній Раді – як це було під час ухвалення Державного бюджету на 2016 рік. 

Зараз все залежить від того, чи здатні ми ухвалювати відповідальні політичні рішення і спільними зусиллями рухатися далі, чи дехто буде намагатись перекинути всю відповідальність персонально на Арсенія Яценюка. Прем’єр-міністр та члени Уряду оголосили основні принципи, які мають лягти в основу спільного плану дій усієї владної команди: відсутність залаштункового політичного тиску, відповідальність, прозорість ухвалення рішень і розподіл повноважень між гілками влади. Фракція "Народного фронту" сподівається, що і Президент, і колеги по коаліції підтримують ці принципи.

Понеділок, 8 Лютого 2016 
1


КОМЕНТАРІ (1)

Ноль в дорогих костюмах з роз'їденими пиками помножити на ноль завжди буде ноль. Ви за два роки разом з своїм яйценосним зробили дуже багато, щоб знищити Україну і ії народ. Тому, ненаситне панство, треба відповідати і повернути все що нахапали і віджали.

avatar

ДІСТАЛО !!!

09 лютого 2016 07:49