Деградація по-українському: від Марічки до «Машеньки-піднімашеньки»?

Деградація по-українському: від Марічки до «Машеньки-піднімашеньки»?

05.10.2012, 03:08

Спершу дочка покійного Назарія Яремчука на кастингу заспівала російську пісню “Дорогой длинною”. Потім Марічка попросила у Миколи Азарова дозвіл агітувати за Партію регіонів. А тепер може стати “чорненькою” у групі з назвою, яка піднімає не лише настрій.

До речі, вибір російської пісні Марія мотивувала тим, що народний артист України Назарій Яремчук колись її виконував. Більше того, це нібито була одна з перших пісень у його виконанні, і розповів про це Марічці засновник і керівник “Смерічки” Левко Дутківський. А згодом, попри те що з дитинства була Марічкою, Яремчук-наймолодша публічно назвала себе “Машенькою”. Каже, що від перевтоми і переляку. Фройд відкоментував би інакше…

Далі – гірше. Призер міжнародного конкурсу “Нова хвиля-2012″ попросила у Миколи Азарова дозволу агітувати за Партію регіонів. “Для мене було б честю, і я б хотіла підтримувати Партію регіонів на виборах і в загальному, морально, і як співачка”, – сказала вона. Азаров такого не чекав, але пообіцяв розглянути її прохання. Так і сказав: “Для мене це сюрприз і несподіванка. Мені приємно, що така пропозиція надійшла … Ми розглянемо вашу пропозицію і з вами зв’яжуться”, – пообіцяв прем’єр.

Проте Костянтин Меладзе, схоже, зв’язався з молодою співачкою швидше. Сьогодні ЗМІ повідомили, що Марічка Яремчук може стати новою “чорненькою” учасницею групи “ВІА Гра” – замість списаної Санти Дімопулос. Схоже, дівчинка зрозуміла – батькового таланту їй дісталось недостатньо, аби підтримати сімейне реноме співачки. Тож наступним кроком буковинської чічки-Марічки стане спів у самій спідній білизні. Чи й без неї?

Місто Ч

1