Дебати провалилися: Клічук прийшов на канал «Чернівці», інші кандидати проігнорували ефір

Дебати провалилися: Клічук прийшов на канал «Чернівці», інші кандидати проігнорували ефір

23.10.2020, 20:09

Кандидат на посаду міського голови Чернівців від партії "Єдина Альтернатива" Роман Клічук прийшов на прямий ефір телеканалу "Чернівці", проте інші опоненти кандидата проігнорували запрошення на теледебати.

Як повідомила ведуча Лариса Сергєєва, штабам кандидатів не вдалося домовитися щодо проведення дебатів, пише molbuk.ua.

"Сьогодні тут, на цьому місці, мали би відбутися дебати основних кандидатів на посаду Чернівецького міського голови, але, на жаль, цього не сталося. Штаби не домовилися, кандидати відмовилися, хтось це мотивував тим, що не підходить формат, хтось мотивував це тим, що не донесли якісь документи", – сказала вона.

Водночас Сергєєва повідомила, що прямий ефір Клічука відбувається на каналі "Чернівці" у рамках передвиборчої агітації.

Олексій Каспрук заявляє, що його не впустили на етер дебатів, на які запросив його опонент Роман Клічук. Директор телеканалу каже, що Каспрук не проплатив час етеру.

За словами Рохова, охоронці не пов'язані з "Єдиною Альтернативою".

Директор телеканалу "Чернівці" Геннадій Сергєєв у коментарі Суспільному сказав, що дебати не могли відбутись, адже станом на 17:00 23 жовтня за ефірний час о 19:00 заплатив лише один кандидат — Роман Клічук. Водночас Каспруку призначили інший час, який він проплатив пізніше.

За словами Олексія Каспрука, вранці 23 жовтня директор телеканалу повідомив, що дебатів не буде через те, що партії не проплатили участь своїх кандидатів. Як каже Каспрук, ініціював дебати Клічук, але "Єдина Альтернатива" не зверталась до нього з пропозицією заплатити за час етеру. Водночас партія у соцмережах вдень робила заклики подебатувати з їхнім кандидатом, тому вирішив прийти без попередження. 

Джерело: molbuk.ua та https://suspilne.media/

1