ДАІ Чернівці: Безпричинна зупинка

ДАІ Чернівці: Безпричинна зупинка

16.07.2013, 00:08

"ГАИшники остановили меня и на ходу придумали операцию. Что из этого получилось, смотрим на видео!" Користувач розмістив це відео на Ютуб з таким коментарем: інцидент трапився на вулиці Головній біля парку Тараса Шевченка.

1


КОМЕНТАРІ (8)

 та начальника Буковинського ДАІ в шию треба гнати !!!!!!!!!!!! це вже не вперше але в мене не було відеокамери щоб зняти

avatar

Андрій

15 липня 2013 18:28

Ужас состоит в том, что если у этого водителя угонят машину, будет требовать ее немедленно найти и останавливать все похожие машины, а работники ГАИ смогут только развести руки и сказать, не можем слишком усердствовать. В чем проблема, показать техпаспорт?! Права?! Тем более, что ему сказано было, что как к водителю претензий нет.

avatar

!!!!!!!!!!!!!!!

15 липня 2013 19:52

Юра сколько тебе денег пацанва за такую статейку отслюнявили?))))) Не пускайся ниже плинтуса.Ты же журналист,епт.)))) 

бля,убил двадцать минут своей жизни.Посмотрел на эту х...ню оборзевших хомячков в митцубиси.Все ждал,когда менты толстощекому зануде звиздюлей вломают)))))))))))

avatar

Юре Чернею

16 липня 2013 00:59

Чим ці товсті ховрашки закінчили? Не стало сили цей жах до кінця додивитися. Прикро і за цих дебілів-"правдолюбів", і за даішників, що перед цими поросятками мусять плазувати, і за цю журналістику, яка таки вже опустилася нижче плінтуса.

avatar

Галиць прав, ось і підтвердження

16 липня 2013 08:03

Шановні панове хто підтримує наше доброчесне ДАІ за безпричинну зупинку, майте повагу хоча б до себе, я мовчу щодо інших людей. Ні в одній розвиненій країні вас ніхто безпричини не зупинить, а в нас це рахується нормою. 

avatar

Иван

16 липня 2013 08:46

Какая же это безпричинна зупинка? Зачем врать? Даишники сразу сказали причину. Это их не право, а обязанность останавливать в таких случаях машини. Не в том месте напряглись, иванушки! Вместо умных слов и дел вышел неприличный звук и вонь.

avatar

Иванушке-умнику

16 липня 2013 09:08

Українська ситуація. Десь між Гондурасом і Папуа Нова Гвінея. Чи може в них краще, хто знає? Між іншим з двох сторін. Хоча би тому, що "даїшника" можна було назвати  - пан, такий то. Ну і міліція нижче плінтуса. Як би діяли американські копи? По перше не зупинили би, а по друге виставили водіїв би лицем до капоту, ноги на...На рахунок орієнтування машин в пошуку, то це в Україні треба зошит на сто сторінок, а підключивши Інтерпол, то всіх і вся зупинити потрібно, замість основної вимоги: дотримання безпеки руху. Тут якість доріг на першому плані, між іншим. 

avatar

Микола Малярчук

16 липня 2013 22:27

Спостерігаю я за цим відео і розумію, що проблема все ж таки в ментальності нашого населення існуєю Обидві сторони не можуть поступитися через принциповість. Даішник -, в принципі, нормальний і адекватний, а проблема склалася в тому, що наше законодавство трішки лажає, бо прецендент не може бути врегульований на законодавчому рівні. Так от, краще б написав звернення до МВС України з проханням переглянути випадок з пропозицією про внесення змін до законодавства, а не витрачати час, бо це - пустослів'я, яке питання не вирішить глобально.

avatar

Serge

17 липня 2013 12:44