Папієв вкотре вводить громадян в оману і залякує журналістів? - співорганізатор журналістської акції

Папієв вкотре вводить громадян в оману і залякує журналістів? - співорганізатор журналістської акції

20.01.2014, 19:38

Nadiia Babynska як співорганізатор акції повідомляю в тому числі Чернівецька обласна державна адміністрація наступне:

- Михайло Папієв вкотре вводить громадян в оману. По-перше, про акцію було повідомлено Чернівецьку міську раду завчасно, відповідно до рішення Конституційного суду № 1-30/2001N 4-рп/2001. Вимагаю спростування сказаного ним щодо неповідомлення у законний спосіб про захід. Вважаю такі дії чиновника, який дезінформує громадян, неприпустимими та аморальними.

- слова Михайла Папієва стосовно практики застосування прийнятих законів і подальші в цьому ж руслі розцінюю як залякування та спробу придушити журналістський спротив.

- щодо "штучності" заходу, то в мене навіть коментарів немає.

Сьогодні зранку при вході до ОДА журналісти провели «мовчазний пікет». У такий спосіб, одягнувши маски з написами «Диктатура» і «Цензура», вони продемонстрували свій протест до ухвалених у Верховній Раді законів 16 січня. Також журналісти не прийшли на понеділковий брифінг голови обласної адміністрації Михайла Папієва.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Так званих губернаторів повинен обирати народ краю, тоді він працював ба на Буковину, а не на олігархів! Губернаторів і суддів повинен обирати НАРОД!!! Доки буде як є, корупцію не побороть.

avatar

Революйіонер

20 січня 2014 20:15