COVID-19 у Чернівцях: захворюваність не зростає

COVID-19 у Чернівцях: захворюваність не зростає

15.06.2022, 22:30
Упродовж 6-12 червня у Чернівцях було зареєстровано 120 нових випадків захворювання на коронавірус (попереднього тижня – 127).
 
Упродовж 30 травня - 5 червня у Чернівцях було зареєстровано 127 нових випадків захворювання на коронавірус (попереднього тижня – 148).
 
Від початку пандемії коронавірусу в Чернівцях захворіло 66 680 особи, з них одужало – 65 288 людей, а 1 256, на жаль, померло.
 
«Нагадую, що Уряд України продовжив дію карантину та режиму надзвичайної ситуації з метою запобігання поширенню СOVID-19 до 31 серпня 2022 року. Щоправда, незважаючи на карантин, в Україні на час воєнного стану скасували визначення рівнів епідемічної небезпеки COVID-19. Поділ на «зелені», «жовті» та «червоні» зони тимчасово зупинили, а невакцинованих проти COVID-19 працівників перестали відсторонювати від роботи в умовах війни, - каже Ірина Вострікова, головний спеціаліст-лікар управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради. - Водночас носіння маски залишилось рекомендованим, щоб уникнути хвороби».
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1