Адвокати зареєстрували громадську організацію 'Юридичний захист ЗМІ Чернівецької області'

Адвокати зареєстрували громадську організацію "Юридичний захист ЗМІ Чернівецької області"

26.07.2014, 20:50

14 липня група буковинських правників заявила про готовність захищати ЗМІ і журналістів від від терору, тиску і залякувань. І вже незабаром зареєструвала громадську організацію "Юридичний захист ЗМІ Чернівецької області".

- Слово не повинно розходитися з ділом, - прокоментував реєстрацію організації ініціатор її створення Руслан Панчишин. - Ми офіційно зареєстрували ГО"Юридичний захист ЗМІ в Чернівецькій області". Відповідно журналісти можуть до нас звертатися за безкоштовною, кваліфікованою юридичною консультацію, а при необхідності ми готові представляти Ваші інтереси в судах, прокуратурі і міліції.

Колегу підтримав адвокат Філіп Кокош

- Шановні колеги та журналісти! Нещодавно за підтримки Руслана Панчишина створено Громадську Організацію "Юридичний захист ЗМІ Чернівецької області", завданням якої є надання юридичних консультацій і захист прав та інтересів представників ЗМІ в усіх органах державної влади! Юридична допомога надаватиметься безкоштовно! Причина - гострі події, які точаться навколо безглуздої позовної заяви до представників ЗМІ. Мета - захист прав та свобод  всіх представників преси, права яких  - задекларовані в Законах України "Про Інформацію" та "Про Пресу" - грубо порушуються.  Ні в якому разі, за будь-яких обставин  не дамо закрити рота ЗМІ!!!

1


КОМЕНТАРІ (3)

Той, що вкрав пам'ятник Шевченкові

avatar

Анонім

26 липня 2014 17:57

Ні в якому разі, за будь-яких обставин  не дамо закрити рота ЗМІ!!!/////////  назва ваша КРИСИ НА ОБСАСОВАНІКУЛЯВЛОБІВ

 

 

avatar

кулявлобним клоунам

26 липня 2014 18:01

Панчишин и мало кому известный(но кму-то известный) Кокош - аферисты и шарлатаны.  Очень плохое начало

avatar

Друг

28 липня 2014 07:52