Чинуш замінив Коломійця

Чинуш замінив Коломійця

01.03.2015, 13:50

У Чернівцях у суботу, 28 лютого 2015 р., у готелі "Буковина" відбулась звітно-виборча конференції Чернівецької обласної федерації легкої атлетики. 

Головним питанням порядку денного, звісно, були вибори нового керівництва федерації. Попередній голова федерації – майстер спорту міжнародного класу з війського багатоборства і "головний автомайданівець" Буковини Олексій Коломієць написав заяву про дострокове припинення своєї діяльності на цій посаді (тому й позачергову конференцію скликали), пояснивши, що з ряду причин не може приділяти належну увагу цій громадській роботі. Про це повідомляє sportbuk.com.

Присутні висунули три кандидатури на цей пост – відомого бізнесмена Валерія Чинуша, а також колишніх спортсменів Івана Гешка та Ігоря Сурли. Однак останні два свої кандидатури зняли. А за депутата Чернівецької міської ради і спортивного мецената Валерія Чинуша віддали свої голоси всі присутні.

На посаду заступника новообраний голова запропонував Івана Гешка, якого й обрали одностайним рішенням. Секретарем федерації залишилась рекордсменка Буковини на спринтерських дистанціях Олена Парнета.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Гнати в шию з області таких піарщиків і зрадників як коломієць!!!   Ганьба зрадникам!!!

avatar

справедливий

01 березня 2015 14:06

Чи багато Чернівчан знали що головою федерації був Коломійський ? Думаю небагато.

Висновок: звичайна бюрократична організація, спортсмени як бігали так і будить бігати з нею чи без. Спонсори чи маценати, інша справа.

avatar

???

01 березня 2015 16:03

Проститутка.

avatar

Проститутка .

01 березня 2015 17:24

При любой власти , Я у власти.

avatar

Чинушу.

01 березня 2015 17:30

А яку спортивну федерацію в Чернівцях ще Чинуш не очолює?

avatar

Petro

01 березня 2015 23:15