Чиновники 'прокатали' з обласного бюджету 600 тисяч гривень

Чиновники "прокатали" з обласного бюджету 600 тисяч гривень

25.05.2012, 15:25

При затверджені Регіональної програми підтримки та розвитку автобази Чернівецької обласної ради та обласної державної адміністрації на перше півріччя 2011 року передбачалось профінансувати з обласного бюджету 600 тисяч гривень, фактично профінансовано і використано 600 тис. гривень, а за рахунок госпрозрахункової діяльності передбачались видатки 150 тисяч гривень, а фактично видатки склали 100 тисяч гривень.

Для забезпечення заходів загальнодержавного, регіонального рівня, обслуговування делегацій інших країн, поїздок делегацій області за кордон автобазою Чернівецької обласної ради та обласної державної адміністрації у 2009 – 2012 роках було витрачено 21,2 тисяч гривень, - повідомив "BukNEWS" директор КП «Дирекція З ОМСВТГ» А. Федорук. ("Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад" – це правонаступник реорганізованої автобази Чернівецької облради та адміністрації. На балансі обласної державної адміністрації жодних автотранспортних засобів не числиться. Необхідні для забезпечення діяльності автотранспортні послуги адміністрація отримує "на договірних засадах у межах кошторисних призначень).

Так, зокрема відзначення в області Дня Соборності України, заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 22 річниці виведення військ із Афганістану, участі делегації Чернівецької області у XVII Міжнародній виставці «На стику культур» м. Лодзь, Республіки Польща, поїздки делегації Чернівецької області до округу Швабія, Німеччина, проведення у Чернівецькій області виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань Європейської інтеграції, заходів з нагоди відзначення в області 15 річниці Конституції України тощо.

Для забезпечення належного утримання транспортних засобів, комплектування їх запасними частинами, матеріалами, пальним, мастильними матеріалами видатки склали 166,1 тисяч гривень.

Видатки на діагностику, техобслуговування, поточний ремонт транспортних засобів імпортного виробництва в сервісних центрах склали 30,9 тисяч гривень.

Видатки щодо надання часткової фінансової підтримки для забезпечення соціальних виплат працівникам підприємства, які не покриваються доходами від основної діяльності складають 383,0 тисяч гривень (IV розділ напрямів діяльності та заходи програми: часткове відшкодування витрат, які не покриваються доходами від основної діяльності), затверджених рішенням сесії обласної ради від 29 березня 2011 року № 20-4/11 «Про внесення змін до Регіональної програми підтримки та розвитку автобази Чернівецької обласної ради та обласної державної адміністрації на 2009-2012 роки».

На фото vidido.ua: "Lexus-470" до роботи приїздить голова ОДА Михайло Папієв 

1