Чиновника управління освіти Чернівців, якого затримали на великому хабарі, знову відсторонили від посади

Чиновника управління освіти Чернівців, якого затримали на великому хабарі, знову відсторонили від посади

22.02.2019, 14:58

У Чернівцях суд знову відсторонив від посади чиновника управління освіти Чернівецької міськради, якого навесні 2017 року затримали на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 230 тисяч гривень.

Як повідомляє molbuk.ua з посиланням на відповідну ухвалу Шевченківського районного суду Чернівців, Сергія Колешню відсторонено від посади начальника групи централізованого господарського обслуговування управління освіти міськради строком до 17 квітня 2019 року включно.

У судовому документі йдеться, що ухвала підлягає негайному виконанню в порядку, передбаченому для виконання судових рішень, також ухвала оскарження не підлягає.

Нагадаємо, у березні 2017 року було затримано чиновника управління освіти міської ради на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 230 тисяч гривень від суб’єкта господарювання. У таку суму він оцінив свою допомогу в отриманні тендеру на здійснення ремонтних робіт на одному з об'єктів, які належать до міського управління освіти. Вказана сума коштів становила 10% від загальної суми тендеру. Правоохоронці затримали чиновника під час отримання хабаря.

Джерело: molbuk.ua

1