Чиновник обласного рівня назвав позицію кількох нардепів від різних фракцій і глави уряду «пшиком»

Чиновник обласного рівня назвав позицію кількох нардепів від різних фракцій і глави уряду «пшиком»

31.05.2012, 19:34

Сьогодні під час формування порядку денного сесії облради Об’єднана опозиція Батьківщина внесла пропозицію під номером 41 про поіменне голосування питання реорганізації мережі комунальних книгарень. Про це кореспонденту BnbNews з сесійної зали повідомив Голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян. «Сподіваюся, люди зможуть побачити поіменно хто як голосував з цього питання і кому важлива книжка, а кому – приміщення в центрі міста».

Як повідомляв BnbNews, сьогодні сесія облради розглядатиме питання реорганізації мережі комунальних книгарень Чернівців. Питання викликало значне збурення громади. Проти реорганізації, яка може закінчитися закриттям, виступили обласні спілки журналістів, письменників, облпарторганізації опозиційних політичних сил, нардепи, активна молодь. Відбулося кілька пікетувань облради з цього приводу. Ще під час формування порядку денного з трибуни облради керівник фракції ПР в облраді, перший заступник голови ОДА Георгій Галиць назвав усі протести громади і нардепів «пшиком».

Нагадаємо, з вимогою втрутитися в ситуацію і зберегти мережу книготоргівлі в Чернівцях до різних інстанцій – від голови ОДА Папієва, до генпрокурора Пшонки – зверталися народні депутати Геннадій Москаль, Арсеній Яценюк, Володимир Яворівський, Микола Романюк і Володимир Зубанов (ПР). Прем’єр-міністр України Микола Азаров написав листа М. Папієву з дорученням зберегти книгарні.

Джерело статті: bnbnews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Помилка в назві. Потрібно читати "ЧИНОВНИК ТАРАШАНСЬКОГО РІВНЯ ..." далі за текстом

avatar

Юліан

31 травня 2012 17:33