Чотирьох депутатів міської ради із «Самопоміччю» пов’язує лише назва фракції

Чотирьох депутатів міської ради із «Самопоміччю» пов’язує лише назва фракції

06.10.2017, 16:06

Новий керівник осередку партії «Самопоміч» у місті Чернівці Олексій Попович розповів журналістам Інформаційного агентства АСС про те, з чого розпочне свою роботу на новій посаді. 

 Він зізнався, нічого надзвичайного робити не планує. "Працюватиму. Найголовніше – це зібрати зараз команду однодумців, професіоналів, які б відповідали філософії нашої партії, усім критеріям, які прописані у нашому статуті. Ми з однопартійцями маємо бути справжньою командою" - зауважив О.Попович. 

 Зараз команда «Самопомочі» у Чернівцях, запевняє Олексій Попович, проходить повне очищення і оновлення.

 "Четверо депутатів міської ради написали заяви про вихід з партії. Тепер їх з «Самопоміччю» пов’язує лише назва фракції. Вони не відповідають принципам партії, тут усе просто. Ми всім даємо шанс, але ці люди не виправдали покладених на них надій. Будемо прощатися з ними однозначно, але в законний спосіб". В той же час Олексій Попович анонсує оновлення Самопомочі в місті Чернівці. Каже, що всім, хто хоче до них доєднатися, даватимуть можливість себе проявляти.

 Нагадаємо, за результатами зборів міського осередку «Самопомочі» наприкінці вересня керівником міського організації терміном на два роки став Олексій Попович.

1


КОМЕНТАРІ (1)

"Поздно пить боржоми" - Ковалюк і компанія помножили партію в Че на ноль.

avatar

Кирило

06 жовтня 2017 16:28