ЧОО «Майдан» заперечує проти розміщення літнього майданчика біля спецшколи-інтернату №2 та драмтеатру

ЧОО «Майдан» заперечує проти розміщення літнього майданчика біля спецшколи-інтернату №2 та драмтеатру

30.07.2015, 18:10

Вих. № 20/15

30.07.2015р.

 Витяг з рішення ради ЧОО «Майдан» від 29.07.2015 р. з питання

4.         Про неправомірне рішення Чернівецької міськради від 4.06.2015р.щодо надання дозволу приватному підприємцю на встановлення літнього торгівельного майданчика на вул. Гете, безпосередньо біля приміщення спецшколи-інтернату №2 для слабочуючих дітей.

Заслухавши та обговоривши інформацію члена Ради Чернівецького обласного об’єднання «Майдан»  Ю.Івашина  Рада вирішила:

  1. Гнівно засудити коньюктурне, «змовницьке», антигромадське рішення 64 сесії 6 скликання Чернівецької міської ради № 1631 від 4 червня 2015р. про надання дозволу ПП Найдиш І.М. на розміщення літнього торгівельного майданчика на вулицях Ф.Шіллера і Й.Гете у безпосередній близькості до школи-інтернату, яке було прийняте з грубим порушенням регламенту, без погодження його з відповідними міськими службами, без попереднього обговорення цього питання з установами,  організаціями та жителями мікрорайону і суперечить вимогам законодавства України про охорону і збереження архітектурно-історичної спадщини центру нашого міста.
  2. Взяти до відома, що прокуратурою м. Чернівці за клопотанням членів ради ЧОО «Майдан», дирекції школи-інтернату розпочато провадження з підготовки судового позову до Чернівецької міської ради щодо скасування зазначеного вище рішення сесії від 4 червня 2015р., як неприпустимого і прийнятого з порушенням регламенту.
  3. Доручити членам ради Ю.Івашину, С.Рожкову, П.Дашкові взяти участь у сесії Чернівецької міськради 30.07.2015р. і виступити від імені ЧОО «Майдан» щодо недопущення розміщення літнього торговельного майданчику в безпосередній близькості до спецшколи-інтернату №2 Чернівецького драмтеатру ім. О.Кобилянської з порушенням санітарно-гігієнічних, законодавчих вимог безпеки та завдань охорони архітектурної привабливості історичного центру міста.

 Прийнято Радою Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» 29.07.2015р. одноголосно.

            Голова виконкому                Ю.Скорейко

1