Чому не у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, чи Коломиї, а у Чернівцях можливі провокації  для залишків фейкової медіа-імперії Митра Фірташа з Синькова і справжній бальзам для Кремля, - думка

Чому не у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, чи Коломиї, а у Чернівцях можливі провокації для залишків фейкової медіа-імперії Митра Фірташа з Синькова і справжній бальзам для Кремля, - думка

14.05.2017, 11:33

У Чернівцях із приїздом "екс-князя Буковини і Бесарабії" несподівано воскрес центнер "Опоблоку", а у Дніпрі від цієї ж партії ожив ймовірний кандидат у президенти. 

Смертельно поранений і тяжко побитий. Нацисти, радикали і жертва вагою понад центнер (зважив сам Петро Дмитрович Кобевко, а його оку я довіряю). Миле личко новоспеченого чернівецького опозиціонера, за яким ховається хитрий писок екс-князя Буковини і Бесарабії Михайла Миколайовича Папієва. Плакучі, як верба на березі ставка, заяви рафінованого, доглянутого і зніженого у своїй "стражденній опозиційності" Льовочкіна на захист невинного "майже убієнного" чернівецького активіста "Опозиційного блоку" Тулика. Чернівці – знову у центрі хліба-провокації для залишків фейкової медіа-імперії Митра Фірташа з Синькова і справжній бальзам для справжньої медіа-пропагандистської машини Кремля. 
Бідна Пієта, «бито-небитий» опоблоківець і таємний політтехнолог БПП. Блог Олександра Мостіпаки

Щоправда, "невинно убієнний" радикалами в "западном украинском городке" дуже швидко воскрес, а екс-князь мовчки і безшумно розчинився, виконавши свою велику опозиційну місію. Та питання, чому так сталося? І чому, як і дивна історія з Хавичем, знову у Чернівцях? Чому не у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, чи Коломиї? Та тому, що ми - лохи. Тому, що там нема і не може бути ні туликів, ні папієвих, ні хавичів, а якщо і є, то далі свого туалету і фейсбуку вони не ходять, бо є ризик назад повернутися вже "не при параді" і не своїми ногами. А у нас усе можна – круглий стіл-провокацію? Будь ласка. Стрибання на атошника "усім центнером", а потім скиглення про "жорстоке побиття". Нема проблем. Чернівці – одна з найбільш слабких політичних ланок "західноукраїнського П’ємонту". Бо тут лохів, бариг, ватників, безпринципних авантюристів, брехунів, жадібних пройдисвітів у відсотковому відношенні більше, ніж у Львові, Коломиї, Франківську чи Тернополі. 

А все це ще й зверху примащено "вічною толерантністю", зайвою люб’язністю і гостинністю та переплетено спільним бабло-майно-земле-лісокраденням, ковбасо-хлібопеченням, рапсо- соєсіянням, цигарко-горілковивозінням нинішніх представників "революційної влади" і колишніх керманичів злочинного режиму. Тому провокації у Чернівцях є і будуть далі. Бо для них є усе – місцеві жадібні "актори-аматори", колишні місцеві, а тепер столичні, пройдисвіти-натхненники, а також замовники і замовлення - і гуртом, і в роздріб. Та головне - немає і не буде цьому реального опору. 

Принаймні, поки що. 

Блог Олександра Мостіпаки

Джерело: molbuk.ua

1