Чому Горук йде в мери?

Чому Горук йде в мери?

14.08.2012, 22:56

Як відомо, депутат обласної ради Назар Горук (ВО "Свобода") заявив про те, що планує висуватися на посаду мера Чернівців. В розмові з кор. «Букньюс» він так пояснив свою заяву: « Крім того, що за мною великий авторитет партії, мені здається, що люди втомилися від чиновницьких облич. Наші чиновники – це страшна суміш радянського світогляду і капіталістичної жадібності. Невже вони сподіваються, що за них хтось ще голосуватиме? Від них втомилася країна і люди. Швидше за все, я буду єдиним кандидатом не від «системи». Останнє соціологічне опитування показало, що мій рейтинг довіри – 29 відсотків. У наші часи зневіри – це чудова цифра. Очевидно тому, що я кандидат не від чиновників, я кандидат – від людей».

Більш детальне інтерв'ю незабаром.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Смішний чоловік цей Назар з Галіції. Невже він не вїхав, чому федорук йде в нардепи... і хто насправді сяде в крісло мера. Геть біда з Вами, шановні політики... ніц не петраєте.

avatar

аналітик

14 серпня 2012 17:36

Чому смішний? До виборів всі сміються, а після виборів лише дехто

avatar

психолог

14 серпня 2012 17:46

Згідно з результатами соціологічного опитування, проведеного кафедрою політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за участі експертів Чернівецького міського центру культурно-освітніх ініціатив "Метасвіт" та Центру євроатлантичної інтеграції та безпеки, виконувач обов'язків голови Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Назар Горук має найвищий рівень довіри серед опозиційних політиків області.

На запитання "Якщо у вашому окрузі балотуватимуться такі кандидати, то за кого Ви проголосуєте?" у 201 виборчому окрузі (м.Чернівці) за Назара Горука готові віддати голоси 29% респондентів. Окрім того, діяльність свободівця підтримують 15,4% опитаних мешканців міста Чернівці.

avatar

Viktor

15 серпня 2012 09:42

Боже, мій Боже! Чимби дитя не бавилось, лиш би не плакало. "Побував" вже нардепом, тепер можна погратися і в мери...

avatar

Юрій

16 серпня 2012 20:00