ЧИМ ЧЕСАНОВ НЕ ЮПІТЕР?

ЧИМ ЧЕСАНОВ НЕ ЮПІТЕР?

06.12.2011, 21:10

Розкішний приклад стосунків депутата (Чесанова) та народу (чернівчан) побачив нещодавно, прогулюючись повз найвідоміший навчальний заклад Чернівців -- « Сорбонна». Я б сказав, що це не приклад, а метафора всього нашого українського життя. Як відомо, будівля « Сорбонни» була нещодавно розширена по «самоє»... тротуар. Тобто, бізнес зростає, поряд з’явилися літні майданчики. Ну і все б нічого. Хочуть люди відпочивати – нехай відпочивають. Будинок цей вже не знести, дозволи є, а даремно писати – гаяти час. Отже, йшов невеличкий дощик, і поряд із розкішними гламурними авто на стоянці «Сорбонни» я побачив натовп просто людей. Вони мокли під дощем на зупинці за десять метрів від розкішного нічного клубу. Виявляється, що це унікальна тролейбусна зупинка. Вона має лише одну (!!!) лавицю. Коли пересічний бізнесмен переобладнує вхід до офісу від нього на різних радах вимагають покрити бруківкою мало не половину вулиці. Але за десять років існування клубу ніхто навіть і не подумав підняти питання зупинки. Я не впевнений, що ця скромна лавиця синього кольору поставлена за рахунок Анатолія Чесанова, очевидно, -- коштом тих самих громадян, що мокли під дощем. Тобто, картина вийшла така: величезна будівля клубу, яку народний депутат збудував для свого бізнесу і амбіцій(будемо вже відверті) і подряпана синя лавиця для суспільства. Чудова ілюстрація омріяного ринкового життя, єдності народних обранців і народу, високих стосунків у нашому суспільстві. Тепер я зрозумів, чому при вході у чесановський заклад висить бронзове ажурне гасло: " Що дозволено Юпітеру, то не дозволено бику".

Впевнений, що поряд з тією зупинкою зростає майбутній Че Гевара, який потім розповідатиме, чому з буржуями треба по-іншому.

Сергій ВОРОНЦОВ

 На фото: та сама лавиця для народу

 

 

 

 

 

 



КОМЕНТАРІ (8)

Сергій, як завжди, молодець:-)

avatar

Анна

06 грудня 2011 19:57

В першому Шреку є класний момент, коли осел пояснює Фіоні одну теорію. "У Шрека є теорія, - каже осел принцесі, - що велетенськими розмірами стін свого замку герцог-карлик компенсовує маленький розмір свого..." Вчіть психологію, салаги.

avatar

Бик, а не Юпітер

06 грудня 2011 20:29

Сергію, ти молодець, але забув добавити про "велику любов" народного обранця до живої природи, наприклад, про його боротьбу з воронами.

avatar

Ivan

07 грудня 2011 08:30

Щось результатів боротьби із воронами не видно, так само як і боротьби Михайлішина із безпритульними собаками

avatar

до Ivana

07 грудня 2011 09:43

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області 29 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ДП «Чернівецький облавтодор» ДАК «Укравтодор» на облаштування автобусної зупинки на км 32+825 автодороги Р-62 (Верховина – Ворохта). Вартість угоди склала 275 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з документацією конкурсних торгів, роботи включають в себе розробку та вивіз грунту, улаштування посадкового майданчику та каркасних стін з лавами, встановлення дорожніх знаків. Роботи мають бути виконані до кінця року.

avatar

Улаштування однієї автобусної зупинки на Буковині коштує третину мільйона

07 грудня 2011 16:26

Цікаво, який відкат з цих тисяч?  І скільки збираються вивезти грунту на цю суму

avatar

Струм

07 грудня 2011 21:22

Так як власник цього закладу при відкритті другої черги по телевізору запрошував всі творчі колективи проводити культурні міроприємства міста і запевняв- "Сорбона" побудована для городян!Я як член фотоклубу при проведені міроприємств до дня міста звернувся до адміністрації щоб провести персональну фотовиставку для городян "Грають хвилі Черемоша!".Мене поводили по залах,показали велич і красу онної.Потім тихенько добавили,що за два місяці всі дні розписані для проведення весіль і проводити фотовиставку не має змоги.Виставка для городян пройшла під відкритим небом,а на дворі плакав дощ...

avatar

Василь

14 грудня 2011 11:11

avatar

Myhajlo Tokarjuk

28 січня 2012 08:59