Червінський залишив 'МіськШЕП' у вкрай важкій фінансовій ситуації

Червінський залишив "МіськШЕП" у вкрай важкій фінансовій ситуації

20.03.2014, 10:43

Віталій Червінський звільнився з посади начальника КП "МіськШЕП" за угодою сторін.

Про це повідомляє Сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.

Новим керівником підприємства став Михайло Ігнатьєв, який раніше вже очолював "МіськШЕП".

Нагадаємо, раніше він уже займав цю посаду. Комунальники провели нараду, на якій обговорили роботу служби у весняно-літній період. Зокрема, підбили проміжні підсумки весняного місячника санітарної очистки і благоустрою міста. Крім того, головний інженер «МіськШЕПу» Павло Олоєр повідомив, що у нічний час на центральних вулицях Чернівців уже почали працювати поливальні машини.

У вкрай важкій фінансовій ситуації опинився чернівецький МіськШЕП та 150 його працівників.

Про це заявили у міській раді. Більше мільйона гривень нині - заборгованість лише по зарплатні працівникам, повідомляє "Місцевий час Чернівці". Як думають вирішувати проблему - дивіться далі.

1


КОМЕНТАРІ (4)

А що на це скаже прокуратура?

avatar

20 березня 2014 09:05

 ЗВІЛЬНИВСЯ ЗА ЗГОДОЮ СТОРІН А БОРГИ ХТО БУДЕ ВІДДАВАТИ СИЛЬНИЙ СПЕЦІАЛІСТ ДЕ ПРОКУРОР ПЕРЕВІКА  І В КАМЕРУ  ТАКА СИТУАЦІЯ У ВСІХ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЕМСТВАХ

avatar

дмитро

20 березня 2014 09:41

Нехай скотина продає свій джип і покриває борги! Де робота а саме звернення до кру та прокурора опозиійних депутатів чи очко жим жим щодо перевірки діяльності підприємства. Чому така велика заборгованість коли було в час до 20 підряднних підприємств а місьшеп сосе х...й! Червінського до відповідальності іМихайлішина теж бляді розісрали Ентузіастів і ще ряд вулиць міста. Антикорупційний комітет самооборона чому мовчете?????

avatar

чернівчанин

20 березня 2014 10:34

Зато купив собі Camaro!!!! і щей джип є.
Нехай продає сука !!

avatar

23 березня 2014 20:14