Чернівцями керують перебіжчики, «тушканчики» під пильним оком «смотрящих»,  місто продовжують дерибанити, тільки  «чорна каса» 'Калинки' перейшла в інші руки, - представник Анатолія Гриценка  на Буковині

Чернівцями керують перебіжчики, «тушканчики» під пильним оком «смотрящих», місто продовжують дерибанити, тільки «чорна каса» "Калинки" перейшла в інші руки, - представник Анатолія Гриценка на Буковині

14.06.2012, 21:52

Під час сьогоднішньої чат-конференції голови облорганізації партії "Громадянська позиція" Миколи Малярчука його багато питали про ситуацію в Чернівцях.

Колись ви мали мерьскі амбіції. На виборах мера Чернівців не хочете спробувати поборотися за вакантне крісло?

Питання не в хочу, а в готовності та можливостях. Готовність оцінюю на тверду «четвірку», а про можливості поговоримо, коли призначать вибори, в чому дуже сумніваюсь. ПР в управлінні чи НЕ управлінні містом все влаштовує. І дякуємо за це депутатам, що пройшли від БЮТ та НСНУ. Я ніколи не був прихильником Федорука і тим більше не є на стороні нинішніх управителів. А Ви знаєте, хто керує в місті? Не помітив ніяких змін у міській владі: дерибан продовжується. І, як прикривалися «маленьким Парижем» та «містом де варто жити» так і бовванять чернівчан далі, а Чернівці скочується в помийну яму, де жити некомфортно, не перспективно для молоді та небезпечно для бізнесу, який постійно нагинають міські можновладці.

Коли Ринжук крутив свої шахрайства на Калинці, то ви ще формально були чиновником з захисту прав підприємців. Чого не вивели Ваню на читу воду. чи може не знали, що на ринку робиться? Не знали чи були в долі? І що ви для нас зробили, поки захищали наші права?

 Ви, мабуть не володієте інформацією. Я першим на колегії ОДА в 2005 році підняв питання дивної господарської діяльності на МТК «Калинівський ринок» і до кінця 2011 стояв на захисті прав підприємців ринку, боровся з порушеннями, невідповідними рішеннями міської ради чи адміністрації ринку, перевірками ДПА. Екс–директор так і не заплатив штрафних санкцій більше 5 млн. грн. за порушення. Це відомо багатьом. Не виключаю, що і шановний підприємець «в курсі». Біда в іншому, а саме в тих хто покривав «ліваки» торгових точок, парковок, стоянок і т.д. Всі вони відомі, але «чорна каса» перейшла в інші руки. Тобто не до міської казни.

 Як тезці скажіть, чому не болотуєтесь на мера? Як на мене за рівнем знань і підготовки це треба робити. 

 Так і зроблю.

 Пане Миколо, Ви визначились з мерськими виборами чи знову мимо?

 Я так, а ВР – ні. Але це має бути командна гра. При інших розкладах, вибори виграє  адмінресурс та гроші.

 Микола Антонович! Не валяй дурака іди на місто мером!

 Давайте разом!

 Кого ви підтримували на виборах мера Чернівців - реального кандидата на перемогу Чинуша, чи нав'язаного Баглеєм Сеничака? Не жалкуєте тепер, що тоді помогли розколоти електорат єдиного помаранчевого кандидата?

 З чого Ви взяли, що Чинуш був реальним, а не нав’язаним (без прізвищ) іншими особами? Так, як і те, що Сеничак, самостійно вирішив, що він може стати мером. А БорисБаглей, долучився до нейтралізації Малярчука на користь Сеничака. Давно проїхали. І нікого я не «колов», а чесно сказав:»Хлопці, я участі в цих виборах не приймаю і клумби не переставляю». І не приймав. З обома спілкуюсь.

Судячи з того, що коли знімали Федорука Громадянська позиція мовчала, ви сам не світилася на зборах щодо референдуму про розпуск міської ради ви, в принципі, не проти його усунення. Здогадуюсь, що ви поганої думки про Федорука як мера. Можете пояснити свою позицію. Не вірите йому через Калинку? Взхагалі, що тоді відбулося у Чернівцях

 Не вважаю Федорука найгіршим мером в Україні. Просто Микола Трохимович після другого терміну повинен був змінити роботу, або кардинально своє оточення в міській раді. Не зробивши цього, чернівчани отримали владу, що не любить своїх міщан, втратила відчуття відповідальності та відчула вседозволеність. Тому «ухід» «вічного» мера закономірний, але не в такий спосіб. Своє слово мала сказати громада, але її «поимели». Тому містом керують перебіжчики, «тушканчики» під пильним оком «смотрящих». І наскільки, невідомо. Мене найбільше бісили байки про «маленький Париж». Шановні, він помер під стукіт кирзових чобіт «визволителів», компартійного керування та комсомольського «безпредела», що триває. Чернівці позаду багатьох українських райцентрів: без доріг, гарячої води, очисних споруд, мережі ДНЗ, спортивних споруд, об’їздних доріг, планової забудови, сучасного автовокзалу та палацу спорту, економіки, тощо. Займаючи вигідне географічне положення, маємо жалюгідний стан.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Боже який дебіл! Це мер? Та це навіть не голова сільради!

avatar

чек

14 червня 2012 17:16

"Чек" але ж факт очевидний - Малярчук у десятеро (мінімум) потужніший за теперішнє Нєдоразумєніє!!! При цьому, людина демонструючи свої амбіції наголошує - очільника Чернівців повинна обирати громада на ВИБОРАХ!!!

Водночас теперішній полудурок тільки й заявляє, що не боїться виборів, але зі своїм кодлом робить все можливе і неможливе щоби ті самі вибори відбулися якнайпізніше)))

avatar

)))

14 червня 2012 18:55

Ну підняв настрій. Я мав на увазі Вашу красуню-дружину, а Ви що маєте бажання по ночах із Віктором Федоровичем "ніжно спілкуватись"?

avatar

Співчуваючий

14 червня 2012 19:50

Пригадую коли Малярчук був в районі головою РДА то це було "щось з чимось" , що не нарада чи колегія то  великий балаган...  А місто це не райцентр ....

avatar

Вижничанин

14 червня 2012 23:06

Миколо, це твої "друзі" стараються. Бояться, тому і переберають ногами. Хотів би побачити когось рядом з Малярчуком. Боюсь, що немає. Тому і жовч.

avatar

Політик

16 червня 2012 10:17

Миколо, це твої "друзі" стараються. Бояться, тому і переберають ногами. Хотів би побачити когось рядом з Малярчуком. Боюсь, що немає. Тому і жовч.

avatar

Політик

16 червня 2012 10:18