Чернівцям з 'чорнобильськими' каруселями ще дуже пощастило: у центрі Одеси взагалі встановили атракціон із зображенням Кремля (відео)

Чернівцям з "чорнобильськими" каруселями ще дуже пощастило: у центрі Одеси взагалі встановили атракціон із зображенням Кремля (відео)

17.01.2022, 12:09

Після розголосу у мережі скандальний фрагмент із атракціону демонтували.

Мила карусель у центрі Одеси втрапила у скандал Серед яскравої ілюмінації та картинок помітили фрагмент із зображенням російського Кремля. Про це пише телеграм-канал «Новини. LIVE Odesa». Так, на одній із панелей атракціону можна було побачити собор Василя Блаженного, розташований на Красній площі Москви, та бронзовий пам'ятник Кузьмі Мініну і князю Дмитру Пожарському.
На зображенні може бути: на відкритому повітрі та текст

На зображенні може бути: 1 особа, пам’ятник та текст «зрада? на карусели возле дюка нарисовали изображение кремля милейшая карусель в центре одессы влипла в скандал! среди яркой иллюминации, лошадок и радостных улыбок детей корреспонденты новини.lі?е Odesa кое-что заметили картину, на которой изображены собор василия блаженного на красной площади и знаменитый бронзовый памятник кузьме минину и князю дмитрию пожарскому. интересно, a городская власть видела > на карусели в сердце одессы? новини.lі?е Odesa предложить новость t.me/odesalivetv/10915 2.8K Jan 14 at 10:58»" />


Після того, як у мережі написали про зображення, відповідний фрагмент із каруселі демонтували. Журналісти показали, як виглядає атракціон після такого «ремонту».



Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/odesa/news/u-centri-odesi-vstanovili-karusel-iz-zobrazhennyam-kremlya-video-814805.html

Нагадаємо, встановлені до Новорічно-різдвяних свят атракціони у сквері Дня вишиванки, які чи не відразу стали предметом кепкувань чернівчан, досі стоять на місці. Щоправда, на них практично ніхто не катається зараз – холодно.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua Галина Олійник.

Проте загалом відвідувачів вистачає, стверджують працівники атракціонів.

"Зараз не катаються, бо холодно. Хоча на сидіння ми стелимо спеціальний пінопласт, тобто дитина не мерзне. Головне – не забудьте дати дитинці рукавички, - радять працівники. – Загалом багато приходять кататися, часом більше сотні на день. А на "польське" Різдво взагалі були довжелезні черги на все: "ланцюги", "паровозик", "слоників". Безперестанку все крутилося. Навіть батьки сідали з дітьми кататися. Ці каруселі хоч і старі, але ще цілком справні. Їх просто треба відреставрувати, та ми не мали часу це зробити. На наступний рік вже відреставруємо, лампочки нові вставимо".

Не "на камеру" співрозмовники нарікають на організатора Різдвяного містечка. Мовляв, він коли домовлявся з їхньою фірмою про поставку атракціонів, не міг не бачити, що замовляє. А що просив, те і привезли.

"У нього на руках були всі документи, перелік усіх послуг. Як ви собі уявляєте, щоби він не знав, що привезуть? Він же відповідальний за Різдвяне містечко, мусить бути в курсі щодо кожної дрібниці. І це неправда, що він домовлявся за одне, а наша фірма поставила інше. У нас на складі є значно кращі та новіші атракціони. Але він замовив саме ці, тож їх ми і привезли. А тепер звалює все на нас і робить "крайніми", мовляв, це ми винні і підвели його, привізши зовсім не те, про що домовлялися", - кажуть працівники.

Наразі ніщо не вказує на те, що "ретроград" планують демонтовувати. Увесь комплекс розваг стоїть укомплектований і очікує відвідувачів на свята.

Нагадаємо, раніше директор департаменту розвитку Чернівецької міськради Сергій Бостан розповів кореспондентці "МБ", що мерія попросила підприємця демонтувати ці "морально застарілі" атракціони. Натомість той пообіцяв, що, можливо, замінить їх більш сучасними.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1