Чернівці відвідає голова Незалежної медіа-профспілки України

Чернівці відвідає голова Незалежної медіа-профспілки України

02.03.2015, 11:16

У понеділок, 2 березня, у Чернівцях перебуватиме голова Незалежної медіа-профспілки України Юрій Луканов. Програмою заходів передбачена прес-конференція. Запрошуємо колег до спілкування.

Нагадаємо, 24 лютого Верховна Рада України зареєструвала законопроект номер 2225 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо захисту та збереження авторитету держави)».

Його подано депутатом Верховної Ради Костянтином Матейченком («Народний Фронт»).

Як ідеться в пояснювальній записці, законопроектом пропонується доповнити Кримінальний кодекс статтею, що визначає й кваліфікує  злочинність дій спрямованих на підрив авторитету держави та її органів.

«Ініціювання доповнення Кримінального кодексу статтею 339-1. “Умисні дії щодо підриву авторитету держави та її органів влади” спрямоване саме для запобігання й застереження посяганням на авторитет владних органів, а через авторитет і на діяльність цих структур, де авторитет як суспільне відношення становить собою різноманітні форми підпорядкування людей, соціальних груп, класів різним соціальним нормам, правилам, що є одним із засобів організації суспільного і державного життя, підтриманням порядку в суспільстві», -зазначається на сайті Верховної Ради.

Дана стаття передбачає покарання виправними роботами на строк до двох років або арештом до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років:

«Стаття 339-1. Умисні дії щодо підриву авторитету держави та її органів влади.

Суспільно небезпечні протиправні діяння, що посягають на авторитет України як суверенної держави, публічне паплюження, наруга, осквернення чи інші дії спрямовані на підрив авторитету органів державної влади, місцевого самоврядування та об’єднань громадян України, та/або цинічне, зневажливе ставлення й неприйняття як окремих структурних елементів системи державного управління (її відповідних органів), так і держави в цілому, що в подальшому може тягнути за собою порушення усталених соціальних норм і правил організації суспільного й державного ладу та життя – карається виправними роботами на строк до двох років або арештом до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років».

1


КОМЕНТАРІ (4)

якої незалежної? це то яке відмовилося від коцаби. він такий самий як пелех))))) 

avatar

Роман

01 березня 2015 17:36

як не чесний журналіст піду обов'яково послухаю як пан дає мастер клас, як оббріхувати патріотів у сімях яких неодин кандидат та доктор  наук, а діди під пулями москалів та фашистів воювали і поклали свої голови за вільну Україну, а не під дощиком з москалями бігали

ЛЮДОНЬКИ УРА!!! ЧЕКАЮ ВСТРЕЧІ ГАРЯЧОЇ!

avatar

ЛЮДОНЬКИ УРА!!!!

02 березня 2015 11:02

маладца! сколотив собі громадську організацію і відпрацьовує бабло перед кожними виборами

 

avatar

!!!

02 березня 2015 12:55

і кого цей предводітель   записав до влади, тих хто у владі ніколи не був?

avatar

Дон Педро Чупакабро

02 березня 2015 14:12