Чернівці ще не бачили такої кількості брудних технологій, які застосовують зараз проти Федорука

Чернівці ще не бачили такої кількості брудних технологій, які застосовують зараз проти Федорука

14.10.2012, 03:34

Однією з визначальних рис нинішньої виборчої кампанії в Чернівцях є використання брудних технологій. Головним об'єктом застосування чорного піару з боку опонентів є колишній Чернівецький міський голова, а нині кандидат у депутати Верховної Ради України Микола Федорук. Проти нього не лише активно застосовують брудні технології, але й вдаються до нечуваних методів очорнення. За період виборчої кампанії випустили одразу кілька листівки провокативного змісту, нібито від імені самого Миколи Федорука. Черговий зразок чорної провокації чернівчани мали можливість побачити сьогодні. (Див. фото). Чернівці ще ніколи не знали такої кількості брудних технологій, які застосовують зараз проти Федорука.

15 жовтня, на щопонеділковій апаратній нараді голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв наголосив, що використання тими чи іншими політичними партіями, учасниками виборчого процесу брудних політтехнологій неприпустиме в Чернівецькій області. «Наш край знаний в усьому світі своєю толерантністю, демократичністю та порозумінням, а тому закликаю усіх, хто бере участь у виборчих перегонах, утриматись від брудної кампанії», - підкреслив керівник крайової виконавчої влади. За словами Михайла Папієва, особливо напруженими будуть останні тижні напередодні волевиявлення громадян, а тому політичні опоненти, очевидно, готові будь-якою ціною виборювати прихильність виборців. «Це може бути і підкуп виборців, і залякування, і провокації. Втім, найголовніше, аби буковинці були готові адекватно реагувати на такі спроби та не піддаватися на можливі провокації, повідомляти про прямі порушення Закону України «Про вибори народних депутатів». Тільки спільно ми зможемо провести парламентські вибори на теренах краю демократично, прозоро та чесно», - сказав Михайло Папієв. Крайова влада ж має забезпечити стовідсоткову готовність та безперебійну роботу у день голосування всіх виборчих дільниць в регіоні, і, як повідомив Михайло Папієв, там мають бути створені усі належні умови для вільного волевиявлення громадян та роботи спостерігачів й членів комісій.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Бурбак,признайся - какая доля Федорука в Добробуте - 25 %,...30%.. 40 %...? Рынжуку, понятно,больше 10 % не дали, а Федоруку ты сколько отстегиваешь?

avatar

Бурбачку младшему

13 жовтня 2012 23:28

Особисто для мене це ще одна причина не голосувата за провладного кандидата, команда якого не може боротись чесно і використовує брудні технології. Радила би всім листівки без вихідних даних зразу викидати в помийне відро.

avatar

Чернівчанка

14 жовтня 2012 11:43

Та це просто шок! Опуститися до такого бруду!!! Це ж як треба рватися до тієї клятої влади, щоб бути готовим іти по трупах. Я б боявся такого кандидата. Очевидно, що це йде від штабістів Михайлішина. То як йому можна давати владу. А зараз він як мавпа, яку навчили брехати, повторює по телевізору, що це виявляється проти нього Федорук застосовує чорні технології. Ну, звісно, кращий спосіб перевести стрілки для злодія самому горлопанити ловіть злодія. ЖАХІТТЯ! Ці люби - злочинці!!!

avatar

Чернівчанин

14 жовтня 2012 11:55

Бачили і не такий бруд. Бруд від Федорука

avatar

черн

14 жовтня 2012 20:04

Особисто я вважала Михайлішина хоч і недалекою, та все ж непоганою людиною. До оцього разу - коли воно почало з телевізора слиною бризкати, що оце, мовляв, проти нього технології брудні застосовують. А добре ж знає, що це його роботяги зі штабу чорнуху порють... Жодних шансів тепер у цього хлопчика.

avatar

Валя

14 жовтня 2012 23:17

Тут його київські консультанти прокололися. так ене можна прощати. Самому гнати пургу, а на телевізорі віщати, що це його виявляться мочать по-чорному. Та за це одно він не має права виграти. Геть тупака!

avatar

Точно

14 жовтня 2012 23:45

оце так! пан Федорук перевершив сам себе! мало того, що змішав з багнюкою своїх опонентів провокаціями від їх імені, то ще й тепер листівки чорнушні сам про себе випустив!!! пане федорук, ваша обмеженість таки зіграє з вами злий жарт, повірте!!! знайдіть нарешті у собі сили на чесну боротьбу - Віталій настільки зайнятий вирішенням проблем городян, що йому ніколи про вас і слова сказати, зате ваша жовч залила уже кожен дім у Чернівцях. Пожалійте нас, чернівчан, за 17 років вашого царювання ми нарешті заслужили того, щоб хтось потурбувався не лише про вашу кишеню, а й про нас і наші проблеми. не заважайте михайлішину допомагати людям доти, доки у нього вистачатиме на це сил - а бажання у нього є, не сумнівайтесь!!!

avatar

Даринка

20 жовтня 2012 15:19