Чернівці і Буковина створені для раювання: Осачук запрошує пізнати і насолодитися принадами краю

Чернівці і Буковина створені для раювання: Осачук запрошує пізнати і насолодитися принадами краю

01.09.2020, 21:27

Альбом «Буковина. Чернівецька область» вийшов у «Видавництві 21» завдяки програмі підтримки книговидання обласної державної адміністрації. Авторка книги – Ірина Пустиннікова.

Це путівник буковинського краю. Тут є розповіді про села та міста нашої області, археологічні та архітектурні пам’ятки, традиції та мистецтво, артефакти та природні атракції, а також людей з їхнім колоритом, талантами та особистими історіями.

Видання двомовне, українсько-англійське. Інформацію тут подана у порядку абетки, а цікаві тексти перегукуються з яскравими фото.

«Це місто створене для раювання», – написала про Чернівці Тамара Севернюк. Важко не згодитися з цим відчуттям поетеси і можна з такою ж упевненістю поширити його на всю Чернівецьку область, нашу Буковину. У краcі краю кожен знайде свою відраду – від Карпатських гір до Дністровських каньйонів; а розмаїття ландшафтів підсилюється багатством культур в усіх проявах. Щоб цілковито залюбитися в Буковину, варто ще насолодитися її мелодійністю та смаками. Кулінарні шедеври нашої області нічим не поступаються шедеврам архітектурним. А в тім, що буковинці – гарні й гостинні люди, маєте переконатися самі! Ласкаво запрошуємо!», – написав у передмові до видання голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

1