Чернівці готуються до видовищних автоперегонів

Чернівці готуються до видовищних автоперегонів

04.06.2013, 22:52

Чергове видовище буковинцям і численним гостям краю пропонує траса Міжнародного спортивного центру «Суперкрос», що розташована в Чернівцях.

Щойно закінчився ІІ етап Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, як естафету від мотокросменів приймають майстри автоспорту. Автокрос, як і його «брат» мотокрос, вже віддавна став культовим видом спорту в Чернівцях і щоразу збирає численних глядачів, які цінують ризик і мужність спортсменів, що виступають на цих змаганнях.

Звичайно, проведення таких змагань є можливим лише у випадку створення відповідних умов, і цьому всі любителі технічних видів спорту мають завдячувати Асоціації «Техноспорт» і Міжнародному спортивному центру «Суперкрос», який має унікальну, найкращу в Україні спеціалізовану трасу для проведення чемпіонатів з кросових дисциплін різних рівнів. За численні роки свого існування на цій трасі змагалися чемпіони України, Європи та світу, проходили етапи багатьох чемпіонатів з авто і мотокросу.

На жаль, минулий рік став для шанувальників цих видів спорту безрадісним, адже жодних серйозних змагань за браком коштів проведено не було. А ось рік 2013, схоже, вдається на славу! На допомогу Асоціації «Техноспорт» прийшла Буковинська Партнерська Агенція, і чернівчани знову мають змогу насолоджуватися гонками високого ґатунку.

У змаганнях з автокросу братимуть участь спортсмени з усієї України, в тому числі й буковинські автомайстри, які захищатимуть честь нашого краю, адже проведення змагань у рідному місті, перед власними вболівальниками, має для них вагоме значення та збільшує їхні шанси на вдалий виступ.

Це буде вже ІІ етап Чемпіонату України 2013 р., а перший пройшов у Харкові, де виступали автокросмени з Києва, Донецька, Запоріжжя, Дружковки, Жовтих Вод, Горлівки, Харкова, Феодосії та інших міст. Потім чемпіонат прямуватиме до Артемівська, Дніпропетровська, Феодосії та закінчиться у Запоріжжі.

Участь в Чемпіонаті та Суперкубку, що відбудеться, створить нові перспективи не тільки для майстрів автокросу, команд, але й для підприємств та компаній. Компанія, яка прийме участь в Чемпіонаті України, отримує добру нагоду провести рекламну акцію в рамках як самих змагань, так і в період їх підготовки, з можливістю встановити власні призи.

Користуючись нагодою, хочу запросити всіх, хто любить швидкість, адреналін і справжнє видовище, на трасу Міжнародного спортивного центру «Суперкрос», де 15 та 16 червня відбудеться Чемпіонат України з автокросу, а також Суперкубок 1600 з автомобільного кросу на легкових та спеціальних кросових автомобілях (СКА) «багі» на Кубок міста Чернівці.

 Альберт Комарі


Як повідомили в прес-службі мерії, чемпіонат України з автокросу відбудеться у Чернівцях 15 та 16 червня.

 15 та 16 червня у Чернівцях на трасі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос» відбудеться Чемпіонат України з автокросу, а також Суперкубок 1600 з автомобільного кросу на легкових та спеціальних кросових автомобілях (СКА) «багі» на Кубок міста Чернівці.

У Чемпіонаті України з автокросу братимуть участь й 15 буковинських гонщиків. Перегони у рідному місті збільшують їх шанси на перемогу. Змагання по ґрунтових та піщаних трасах на легкових та спеціальних кросових автомобілях «багі» цікаві як для вболівальників, так і для учасників.

Перегони відбудуться за підтримки Чернівецької міської ради. Організаторами змагань є Асоціація «Техноспорт» та Буковинська Партнерська Агенція.

1