Чернівці будуть з мером, якщо Михайлішин попросить своїх однопартійців з Партії регіонів або складе повноваження секретаря (+відео)

Чернівці будуть з мером, якщо Михайлішин попросить своїх однопартійців з Партії регіонів або складе повноваження секретаря (+відео)

26.09.2013, 19:34

Скориставшись присутність на сесії Чернівецької міської ради народного депутата Максима Бурбака головуючий секретар міськради Віталій Михайлішин запитав у нього, коли Верховна Рада оголосить вибори мера у Чернівцях.

Не треба посилатися на суди, які ви це робите, і які нібито не дають провести вибори, - відповів депутат. – Всі суди давно завершено. Для того, щоб у Чернівцях призначили вибори мера, треба, щоб ви, Віталію Михайловичу, звернулися до  своїх однопартійців з фракції Партії регіонів і вони проголосували за це питання. Бо це ваш однопартієць – керівник фракції Партії регіонів у Верховній Раді – пан Єфремов чітко сказав, що вибори у Києві і Чернівцях будуть проводитися у 2015 році. Тому зверніться по партійній лінії і опозиція обов’язково проголосує за проект рішення про призначення виборів, який давно розробив народний депутат Федорук.

Секретар міськради Віталій Михайлішин заявив, що він вже тричі звертався до Верховної Ради з цього питання.  Зважаючи на це, що Верховна Рада не прислухається до слів секретаря міськради, що свідчить з його заяви,  депутат Каспрук запропонував Віталію Михайлішину скласти повноваження. І тоді вибори точно призначать.  

1