Чернівецький стріт-файтер Толік

Чернівецький стріт-файтер Толік

24.02.2013, 02:36

Приїхав сьогодні в Чернівці і на деякий час здалося мені, що я в Чікаго. Майже кожен працівник залізничного вокзалу обговорює бійку між міськими депутатами. Мою зацікавленість тим, що сталося, задовольнив водій таксі, який в яскравих подробицях описав інцидент, який стався днями в центрі міста між депутатом–регіоналом і депутатам тушкою. Виявляється, скандально відомий Анатолій Чесанов не зміг втримати себе в руках і під час обговорення комунального питання надавав ляпасів «регіоналу», депутату міськради Ярославу Кушнірику. І проходила ця «битва під Ватерлоо» у самому центрі міста, на вулиці О.Кобилянської, на очах у багатьох людей.

До якої партії належить Анатолій Чесанов, якого виключили з «БЮТу» за зраду, достеменно невідомо. Хоча чув, що йому нестерпно кортить до прохідного списку «Рідного міста», але і тушок, і непрохідних регіоналів у черзі до того списку вже занадто багато, а список ж «нє рєзіновий»). Тому й можна спрогнозувати накал в стосунках між регіоналами та новоспеченої партією «Рідне місто». От і не втримав себе в руках відомий чернівецький забудовник та вимістив енергію на свого колегу і однодумця по зраді. Якщо уже бої без правил між собою влаштовують депутати, колись єдині в своєму прагненні зняти законно обраного міського голову Миколу Федорука, то, мабуть, не все добре в «Датському королівстві».

А як відреагували місцеві регіональні партійні бонзи на такий «бій Давіда та Голіафа»? Схоже, що секретар міськради Віталій Михайлішин цим взагалі не переймається, як і керівник фракції ПР Василь Дутчак. Чи турбує такий перебіг подій голову обласної організації партії регіонів Михайла Папієва теж поки що невідомо, бо ніяких звернень та заяв він не робив. Хоча завжди дуже оперативно реагує на будь-які рухи опозиційних партій та їх представників.

Мабуть, принизливе побиття регіонала Кушнірика керівництво його партії просто проковтнуло. А могло б, як мінімум, попросити заступитися за колегу когось зі своїх штатний бійців – того ж Клима чи Штефуряка, наприклад.)

Якщо рідна партія не може захистити свого партійця, то пан Кушнірик може звернутись до мене, як народного депутата України, і ми разом будемо відновлювати його «растоптанное достоинство».

До речі, у понеділок 25 лютого збираюсь на засідання комісії з депутатської етики, яка хоче заслухати та засудити Олексія Каспрука за його висловлювання щодо неефективної та іноді незаконної роботи міської влади. Показовим є те, що один з членів комісії міської ради з депутатської етики є Анатолій Чесанов (сподіваюсь, хоч там він кулаками не махатиме?), який готовий звинувачувати «фронтовика» Каспрука «в брехні». Натомість, чи планує комісія розглянути поведінку самого Чесанова, наразі не відомо. Побиття людини, на думку голови комісії, ще однієї «тушки» Червінського, не є приводом для обговорення.

P.S. А поки що, рахунок між тушками і регіоналами 1:0!

Джерело: Максим Бурбак на Facebook 

1


КОМЕНТАРІ (5)

Бездарна вішневська писали. Туповато і з претензією. Но факт примечательний конешко
avatar

Кльон

24 лютого 2013 09:34

Не знаю, що мав на увазі "Кльон" (взагалі-то, краще б він себе обізвав "Клен"), але про сам ганебний факт побиття одного депутата другим написано класно. Особливо, коли взяти до уваги, що ще недавно вони обоє дружно голосували за зняття Федорука.

avatar

Кирило

24 лютого 2013 11:37

Порівняли з Давідом і Голіафом. Шкода, що Слава Кушнірик не вмазав Голіафу-Толіку в чоло. Це було б прикольно. І може поставило б в цьому чолі щось на місце.

avatar

Давід і Голіаф

24 лютого 2013 11:51

Так шо. тушки рулять в міськраді? Вмерти та не жити...)))) Навіть не ригі!!!!А шо, чого це Кушнірик несхотів підписати писульку, Чесанов бабло велике втрачав. О як дерибанять буджет. Якщо мовчить великий ПОЦ та мер Віталік, знать дерибанять. А шо їх партія "Рідне місто"? Теж мовчить?

avatar

Рідне місто

24 лютого 2013 19:37

Партія "РІдне місто" сховали подалі від чернівчан, бо злий Кобевко розкусив негідників))) Спалив кантору)))

avatar

1111

24 лютого 2013 20:09