Чернівецький міський голова висловив співчуття родинам загиблих військовослужбовців з Івано-Франківщини

Чернівецький міський голова висловив співчуття родинам загиблих військовослужбовців з Івано-Франківщини

30.05.2014, 19:34

Сьогодні, 30 травня, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук надіслав міському голові Івано-Франкіська Віктору Анушкевичусу лист-співчуття у зв’язку з трагічною загибеллю прикарпатських військовослужбовців в ході антитерористичної операції на Сході України.

«Від імені Чернівецької міської ради, її виконавчого комітету та усіх чернівчан прошу прийняти та передати родинам і близьким загиблих у ході антитерористичної операції 29 травня 2014 року прикарпатських військових наші найщиріші співчуття та слова скорботи.

Ми втратили найдостойніших синів України, які боролися за її свободу і світле майбутнє. Це велике горе для всього українського народу, який об’єднався заради неподільної України.

Наші міста завжди були близькими у сповідуванні спільних цінностей, тому цю втрату ми переживаємо як свою. Українці завжди пам’ятатимуть своїх героїв, які боролися і віддали життя за мир та злагоду на Українській Землі.

Нехай земля їм буде пухом, а Небесне Царство – вічним!»

1


КОМЕНТАРІ (1)

Алексей займись лучше работой! В городе сократили маршрутки для пенсионеров!!! Займись Черновцами! А если хочеш высказать соболезнования, то эти соболезнования должны быть направлены ко всем жителям Украины которые гибнут сейчас из за некомпетентной, обозленной центральной власти. Не опускайся до ихнего уровня!

avatar

Революціонер

31 травня 2014 12:10