Чернівецький 'Майдан' загруз у кадрових чварах, або як краще дискредитувати революцію (оновлено)

Чернівецький "Майдан" загруз у кадрових чварах, або як краще дискредитувати революцію (оновлено)

28.03.2014, 11:25

Публікуємо на прохання авторів: "Просимо Вас посприяти у поширенні інформації, що спростовує недостовірні відомості про діяльність ЧОО "Майдан". Текст у додатку".

"Повідомлення для ЗМІ. СПРОСТУВАННЯ НЕПРАВДИВОЇ ІНФОРМАЦІЇ. ЧОО «Майдан» спростовує недостовірну інформацію яка дискредитує честь і гідність її представників.

 Інформація під назвою «Лікарі Буковини повстали проти Бочарова» яка розповсюджена, 26 березня 2014 року, на сторінках газети «Час», а також на її інтернет-ресурсі, є такою, яка не відповідає дійсності та дискредитує честь і гідність  представників ЧОО «Майдан». Зокрема, у інформації йдеться про те, що через Раду Майдану до влади у Чернівецькій області прагнуть проштовхнути лікаря Бочарова.

При цьому, редакція газети «Час», не зазначивши відомостей про автора матеріалу, внаслідок грубого перекручення фактів зводить наклеп на члена Президії Ради Майдану Н. Бочарову. Президія Ради ЧОО «Майдан» розцінює це як те, що недостовірні відомості негативно впливають на гідність та репутацію всієї громади ЧОО «Майдан». ЧОО «Майдан» вважає, що така публікація носить провокативний характер, оскільки вона побудована на недостовірних відомостях і не має нічого спільного з реальним станом справ.

На засіданнях Ради ЧОО «Майдан», Президії, засіданнях комісій жодним чином не виносились пропозиції, щодо призначення пана Бочарова на жодну з можливих посад.

ЧОО «Майдан» вимагає від газети «Час» та автора цього меседжу негайно спростувати недостовірну інформацію стосовно члена Президії Ради Майдану Наталі Бочарової, розповсюджену у своєму друкованому ЗМІ та Інтернет-виданні.

ЧОО «Майдан» заявляє, що у випадку необґрунтованого викладу неправдивої інформації, яка негативно впливає на честь, гідність та ділову репутацію його членів, змушена буде відстоювати захист своїх прав у відповідності до чинного законодавства.   

Довідка: Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» створено на Віче в м.Чернівці 29 грудня 2013 року і є добровільним громадським об’єднанням окремих громадських організацій, політичних партій, рухів та ініціатив, громадських активістів і активних громадян, що створене на основі єдності інтересів його членів для спільної реалізації мети, завдань та діяльності.  

  Прес-служба ЧОО «Майдан»"

Медичні конфлікти у «Майдані»

Після опублікування у «Часі» колективного листа медиків проти головного хірурга департаменту охорони здоров’я ОДА Андрія Бочарова, почалося активне його обговорення. З різних боків стріли, списи і «коктейлі Молотова» полетіли у бік ЗМІ. Навіть Рада Майдану на чолі з Івашиним вирішила провчити журналістів: як і що їм писати.

Аби не давати зайвих козирів тим, хто мало тямить, а багато повчає, редакція вирішила вислухати й іншу сторону конфлікту – Андрія Бочарова.

Ось що він сказав:

- Цей конфлікт затіяли ті, хто хоче влади у медицині. Я особисто не претендую на будь-яку керівну посаду у департаменті охорони здоров’я.
Він вважає, що саме підозри у можливості зайняти керівні посади й викликали збурення медичної еліти області.

Зараз працюють дві спеціальні комісії, які розслідують проблему. Хоча й Бочаров назвав прізвища тих, хто почав конфлікт, але ми їх не публікуємо, аби не зашкодити об’єктивній і професійній роботі комісій.

Джерело: www.chas.cv.ua

Раніше ми повідомляли: 

Лікарі пересварилися з ЧОО "Майдан". Активісти припускають, що через посади
26.03.2014

Спроба «рейдерського» захоплення підкомісії з медицини в складі гуманітарної комісії при ЧОО «Майдан»!

25 березня було зірвано спробу провести засідання підкомісії з медицини в складі гуманітарної комісії при ЧОО «Майдан». Питання порядку денного стосувалися обговорення кандидатів на кадрові призначення. На засіданні були присутні: Голова гуманітарної комісії, члени підкомісії з медицини, представники прес-служби ЧОО «Майдан», лікарі Майдану, представники медичної спільноти, які грубо порушуючи положення про ЧОО « Майдан» зчинили хаос в роботі і не надали змогу обговорити нагальні питання (наполягали на термінове включення їх до складу ЧОО «Майдан», щоб одразу мати вплив на прийняття рішень).

Сьогодні, фактично відбулася cпроба «рейдерського» захоплення підкомісії з медицини і соціального захисту ЧОО «Майдан», - про це зазначили активісти Ради Майдану.

Приємним залишається факт, що врешті-решт медики краю почали проявлти свою активну громадянську позицію і мають зацікавлення в роботі ЧОО «Майдан». Дивно і водночас шкода, що сплеск патріотизму співпав з часом розподілу посад. Не секрет, що, навіть і зараз, після революції гідності, простежуються ознаки «нечистоплотності» на шляху до отримання посад, а саме: підкилимні домовленості, нтриги, тиск, підкуп, усунення з посад шляхом зведення особистих рахунків, написання доносів, наклепів.

Шановна медична спільното!

ЧОО «Майдан» охоче відгукнеться на всі ваші пропозиції і зауваження щодо кандидатів на посади з прозорим і публічним висвітленням осіб, які рекомендують ту чи іншу особу.

Пам’ятайте про вимоги:

П - ПОРЯДНІСТЬ
П - ПРОФЕСІОНАЛІЗМ
П - ПАТРІОТИЗМ

ЧОО «Майдан» звертається до всіх: «Громада хоче бачити нові молоді обличчя з професійним підходом до виконання обов’язків і великим бажанням працювати на розбудову блага в країні, а не на власне збагачення та наповнення кишень.

Майдан стояв і стоіть за повне перезавантаження влади, а не за зміну посад одних і тих самих осіб.

Крім того, кожен чиновник зобов’язаний заповнити Люстраційну «Декларацію чесності» і пройти перевірку Віче.

Нагадуємо, що ЧОО «Майдан» запрошує до співпраці активних патріотів-медиків, які готові долучатися до роботи на волонтерських засадах на благо майбутнього України. Адже – УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

1


КОМЕНТАРІ (3)

Нова "хохма  з  яйцями"! Скажіть, будь  ласка,  яка  поважаюча  себе, людина  піде  до  кучки  дурнів-люстраторів  (яких  було  видно  ще  на Майдані).  Тим  паче, писати  якісь  випрвдувальні  папери.  При  нинішній  владі, де  починаючи  з губернатора,  сидять   розумові  інваліди,  краще  виїхати  і  працювати  за  кордоном.  А  ці люстратори, не  працювали, не хочуть  працювати, а  тільки  люструвати,  ТО  ВОНИ  ВИЗДИХАЮТЬ З  ГОЛОДУ,  АБО  ЇХ  ТЕЖ-ПОСАДЯТЬ  НА  ВИЛА.

avatar

Маланка

28 березня 2014 09:56

Цілком згідна. Одна незадача. Після чуМайдану українців до себе не пускають ні Європа, ні Росія:-(

avatar

Маланці

28 березня 2014 23:13

яка в ЧОО Майдан гідність та репутація?! звідти всі нормальні повиходили та полишили це кубло корупціонерів ,хабарників та розкрадачів коштів гуманітарної допомоги і людей

Ганьба вам!

avatar

чернівчани

27 серпня 2014 11:48