Чернівецький 'Майдан' стривожив візит нардепів від Опозиційного блоку

Чернівецький "Майдан" стривожив візит нардепів від Опозиційного блоку

18.04.2015, 21:12

Заява Чернівецького обласного об’єднання "Майдан" стосовно політичного гастролерства членів так званого "Тіньового уряду"

Чернівецьке обласне об’єднання "Майдан" із тривогою дізналося, що в Чернівецькій області перебувають із політичним візитом народні депутати від так званого Опозиційного блоку.

Громада добре пам'ятає до чого довели Україну влада партії регіонів. Завдячуючи їм, щодня гинуть наші патріоти у війні з ворогом.

Закликаємо суспільство не дати реваншу антиукраїнським політикам та проявити свою громадянську позицію всіма можливими (незабороненими) способами.

Геть зрадників України !
Слава Україні !

Президія Чернівецького обласного об’єднання "Майдан", 17.04.2015 р.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Місце вашим заявам в туалетах і на смітниках. Регіонали такі ж самі тварюки як і ті, що віддали владу в Україні неукераїнцям-олігархам! Так що ви панове "президія" просто шакали які гавкають на узбіччі! Не бударажте людей, у Буковинців без вас повно проблем. Дорогий газ, дороге світло , дорога вода, дорогі ліки, дорогий хліб, дороге навчання і.т.д. Вам понове "президія" пора до вітру...

avatar

БУКОВИНЦІ

18 квітня 2015 20:30

Чмо "майлан" цк є ще одна запроданська напів організація яка після революції гідності палець об палець не вдарила тільки одні балачи яеі вже давно нвбридли та дратують буковинців. Боюсь що ще трішки і громада сама розчавить це лайно!!!

avatar

патріоти

18 квітня 2015 20:54

За що стояли на майдані?

За що людскую кров лили?

За те щоб ціни повишали?

За те щоб плакали хохли?

За те щзоб Крим знов став Московським?

І щоб Домбаським став Донбас?

За те щоб долю України рішав в Європі підарас?

 

Олесь Бузина 2015р.

avatar

БУКОВИНЦІ

19 квітня 2015 19:38