Чернівецький Майдан переконаний, що гривну обвалили російські банки й пропонують Турчинову націоналізувати 'Сбербанк Росії'

Чернівецький Майдан переконаний, що гривну обвалили російські банки й пропонують Турчинову націоналізувати "Сбербанк Росії"

01.03.2015, 13:31

Відповідні звернення ухвалила Прехидія ЧОО "Майдан".

 

1


КОМЕНТАРІ (6)

Напевне всьому складу президії ЧОО "майдан" треба негайно пройти обстеження в обласній псіхлікарні! Діагноз шизофренія на лице...

avatar

Чернівчанин

01 березня 2015 12:59

чМоо майдан кишенькове пукало кулявлобів)))))))))

avatar

пук

01 березня 2015 13:02

Конечно, винні у нашому зубожінні тільки Путін, Кремль і Росія, бо у нас же геніяльні що уряд. що президент і ВР: стільки доброго для людей за рік зробили

avatar

1

01 березня 2015 14:57

Робота ГО не тільки в тому щоб кричати про "згорівшу хату", а й в запобіганні цього. Якщо з гонтарьовими зрозуміло, то чому найкращі представники Буковини,які представляють ЧОО Майдан не пояснювало населення про неправильність покупки доларів на перегріві. Два-три виступи на телебаченні могло б уберігти сотні людей від дурниць, які вони вдіяли.

avatar

!!!

01 березня 2015 16:12

Мої любі, працьовиті українці! Банківські лобісти навязують нам подвійну картина світу, що ставить під сумнів успіхи нашої держави. З одного боку — ми єдиний народ щедрі та добрі українці, здатні стояти один за одного. З іншого — навязують думку, що ми різні — інтереси вкладників суперечать інтересам позичальників. Я розрахувався з кредитом, відчувши на собі всі його «прелесті», але виключно з морального інтересу стою поряд з жінками кредитного майдану на морозі проти кредитного рабства. Я там борюся з драконом банківського лобізму, який, як я розумію, переживе всі трагічні для українців часи, завдяки безкаранності пристосується та еволюціонує в дещо ще страшніше.

Знову вимушений навести слова одного відомого банкіра-бігуна Б.Тимонькіна з приводу відомої суперечки інтересів вкладників і позичальників:
До позичальників: «Если бы мы могли дать кредит под 600%, мы бы дали под 600%. Без иллюзий. Работает четкая система спрос-предложение. Это не школа гуманизма.»
До вкладників: «Очевидно, что если в банке нет денег, то, очевидно он их выплатить не может. Кажется, мы все должны понимать, что когда вы несете деньги в какой-то банк – это, все-таки, ваш личный риск и у вас есть выбор. Государство, на мой взгляд, не обязано закрывать все эти проблемы. Это ваш выбор, если вы их потеряли, то думайте, почему вы их туда несли. Потому что там была большая процентная ставка, более навязчивая реклама?»

Така суперечка існувала і між північними та південними штатами США. Бачте, південні штати описували райські кущі рабовласницького капіталізму (читали «Звіяні вітром») як там все гарно і гармонійно, навіть науково обгрунтовано. Чорношкірі афроамериканці привчаються до праці, жінки та дочки плантаторів гарно одягнені та виховані під захистом своїх спартанців-чоловіків, по святах навідуються співаки та богема з самої Європи, адже економіка штатів квітне. Була купка аболіціоністів, яких багато хто, знов таки обгрунтовано, вимальовував невдахами та покидьками. Та був Лінкольн, який це все «щастя» зруйнував. Чому? Та тому, що гармонія на будь-якому рабстві та обмані не будується.

avatar

Валентин

02 березня 2015 10:19

Разом ще з однією сімєю, яка сидить на валізах в очікуванні виселення від банку, я молю Бога дати владу сину нашої землі, який зповнений Духом Божим, а  не прагненням тільки накопичувати особисті багатства, якого будуть поважати всі царі і без війни, як поважали наших славетних святих навіть дикуни з монгольської орди. Господи, захисти нас від всякого рабства валютного, кредитного чи іншого. Немає правди за словами банкірів щодо валютних позичальників, адже за їх словами "Сам собі винен" стоїть гірка іронія з одноіменного твору видатного письменника І.Франка "Сам собі винен", де убогий селянин був доведений лихварями до смерті. Господи, помилуй нас! 

avatar

Валентин

02 березня 2015 10:30