Чернівецький КОД заступився за Філіпчука

Чернівецький КОД заступився за Філіпчука

11.04.2012, 19:32

ЗАЯВАКомітету опору диктатурі у Чернівецькій області щодо засудження та затримання Георгія Філіпчука

 Політичні партії, які входять до Комітету опору диктатурі у Чернівецькій області, обурені з приводу нещодавно виголошеного вироку у справі екс-міністра мінприроди уряду Юлії Тимошенко Георгія Філіпчука, засудженого до 3 років позбавлення волі.

Ми вважаємо  таке рішення абсурдним та несправедливим, як і інші політично вмотивовані справи проти Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших екс-урядовців Кабміну Тимошенко і вимагаємо створення умов для повторного повноцінного і всестороннього розгляду справи в апеляційному суді та справедливого остаточного рішення у цій політизованій справі. Адже жодних збитків державі його діями нанесено не було, що цілком підтверджується матеріалами адвоката пана Філіпчука.

Цілком очевидно, що справа Філіпчука  є нічим  іншим, аніж продовженням політичних переслідувань з боку влади представників уряду Юлії Тимошенко, яка є єдиним реальним опонентом цьому режимові.

Г. Філіпчук – академік НАН України, доктор педагогічних наук, батько 3-х дітей. Він потребує постійної медичної допомоги. Але дії чинної влади не узгоджуються ні з правосуддям, ні з людською мораллю, ні з рекомендаціями українського омбудсмена. Уже очевидно, що владу не цікавлять правові аспекти, а лише є потреба будь-якою ціною і далі здійснювати терор проти політичних опонентів, інтелектуалів та у підсумку простих громадян України.

Схвалено одностайно на засіданні Комітету 10 квітня 2012 р.



КОМЕНТАРІ (1)

Ця банда не реагує ні на які заяви і вимоги , тому тут вихід один- банду треба повалити любим шляхом

avatar

Чеорнівецькому КОДу

12 квітня 2012 10:06