Чернівецьку область  відвідає голова Державної прикордонної служби

Чернівецьку область відвідає голова Державної прикордонної служби

12.09.2018, 14:42
У четвер, 13 вересня, Чернівецьку область з робочим візитом відвідає Голова Державної прикордонної служби України генерал - полковник Петро Цигикал.
 
На території Чернівецького прикордонного загону (м. Чернівці, вул. Герцена, 2А) Петро Цигикал вручить начальнику Чернівецького прикордонного загону іменну стрічку імені генерала-хорунжого Олександра Пилькевича до бойового прапору прикордонного загону.
 
Так, згідно Указу Президента України від 22.08.2018 №233/2018, з метою увічнення пам’яті та героїзації подвигу видатних українських і політичних діячів, які зробили значний внесок у розвиток охорони кордону української держави, захист її національних інтересів, а також військово-патріотичного виховання військовослужбовців Держприкордонслужби України на героїчних прикладах боротьби за незалежність України, зважаючи на зразкове виконання поставлених завдань, з нагоди 27-ї річниці незалежності України Чернівецькому прикордонному загону присвоєно почесне найменування «імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича».
 
Планується, що під час урочистих заходів за участю Голови Державної прикордонної служби відбудеться покладання квітів до Стели прикордонникам всіх поколінь на знак шани до загиблих воїнів.
 
Також Петро Цигикал вручить державні та відомчі нагороди України особовому складу Чернівецького прикордонного загону.
 
У ході урочистих заходів присутні матимуть нагоду оглянути нову автомобільну техніку, котра надійшла до прикордонного загону.
 
Відтак, на території Чернівецького прикордонного загону (м. Чернівці, вул. Герцена, 2А)  Голова Держприкордонслужби дасть брифінг для представників засобів масової інформації.
1