Чернівецьку мерію та ОДА дістає Інтернет-опозиціонер “Іван Трач”, щоби ті, хто при владі думали, що мелють і що роблять»

Чернівецьку мерію та ОДА дістає Інтернет-опозиціонер “Іван Трач”, щоби ті, хто при владі думали, що мелють і що роблять»

02.03.2012, 15:04

Справжній опозиційний віртуальний «воїн» з Чернівців з’явився у соціальній мережі Facebook. Загадковий користувач мережі під ніком «Іван Трач» впродовж кількох тижнів дратує своїми коміксами місцеву владу. У своїх креативах Трач іронічно подає різні події та явища, які відбувають у ратуші та «будинку з левами». Журналісти і чиновники задаються одним питанням: «Хто ж він – цей загадковий «Іван Трач»?».

У листуванні з журналістом molbuk.ua про себе віртуальний опозиціонер говорити багато не захотів.

«Я Іван Трач. Усе. За останні дні у дискусіях про те, хто я, називалися прізвища практично усіх журналістів, які хоч колись критикували чи критикують владу. Інший варіант - ображений чиновник, якого або звільнили, або утискають. Третє - чиєсь замовлення, яке реалізує якась рекламна агенція чи політтехнологічна контора. Ще був варіант, що я сам радник міського голови, який у такий спосіб намагається розкладати яйця в два кошики. Крім того, Трач – це колективна праця людей у тому плані, що то один, то інший журналіст, чи просто небайдужий «підкидає» ідею чи фотку цікаву», - пише опозиціонер у Facebook.

Іван Трач каже, що з’явився «для того, щоби ті, хто при владі думали, що мелють і що роблять».

Джерело: molbuk.ua