Чернівецького міського голову першим з мерів сусідніх з Румунією міст нагородили медаллю Сенату Румунії

Чернівецького міського голову першим з мерів сусідніх з Румунією міст нагородили медаллю Сенату Румунії

17.07.2014, 20:06

Чернівецького міського голову Олексія Каспрука нагородили медаллю Сенату Румунії, яка викарбувана з нагоди 50-річчя від дня його заснування, за підтримку українсько-румунського діалогу. Нагороду вручив сенатор Віорел Бадя під час зустрічі з мером у Чернівцях. Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.

На зустрічі сенатор представив проект спільної культурної спадщини "Хто забуває, той не гідний свого", в рамках якого передбачається участь румунських волонтерів у впорядкуванні румунських поховань на чернівецьких кладовищах. Також передбачається приведення до ладу будинку румунського письменника та культурного діяча Арона Пумнула.

У ході переговорів було відзначено важливість розвитку економічної співпраці між чернівецькими та румунськими підприємцями, налагодження більш тісної кооперації торгово-промислових палатам обох країн.

Віорел Бадя зауважив, що чернівецький міський голова першим з мерів міст сусідніх з Румунією країн удостоєний такої нагороди.
Сторони висловили готовність підтримувати й розвивати українсько-румунські відносини й надалі та реалізовувати спільні проекти на благо українського та румунського народів.

У зустрічі взяла участь Генеральний консул Румунії в Чернівцях Елеонора Молдован.

1


КОМЕНТАРІ (3)

за підтримку українсько-румунського діалогу

комедія! за місяць діалогу не.....,але за останні десято років діалогували НЕЗАКОННО ДРУГІ РУМУНСЬКІ ПАСПОРТИ БУКОВИНЦЯМ!!! до чого доведе такий діалог.до втрати території чи претензій Румунів на бесарабію

клоуни і цирк

avatar

шшш,Чернівці

17 липня 2014 17:30

Медальку дали - он паспорт хотел, как у Прозоровского !

avatar

yy

17 липня 2014 18:12

Був вже раз такий мер у Чернівцях, у 30-х рр. Мармелюк називався, теж медальки любив...

avatar

Мой ти мо

18 липня 2014 11:07