Чернівецькі вулиці трохи посолили

Чернівецькі вулиці трохи посолили

16.01.2013, 15:39

За останню добу, 15.01 – 16.01.2013 р., працівниками МіськШЕП було виконано 6 рейсів. Використано 18 одиниць техніки, 7 метр.куб. піщано-сольової суміші та 3 тони солі, - повідомили у Секторі інформації та зв’язків з громадськістю.

Водночас, як повідомляє http://molbuk.ua/, У парк Шиллера звозять сніг, який збирають у центрі міста. Жителі навколишніх вулиць Київської, Мізюна, Нечуя-Левицького скаржаться, що сюди звезли вже кілька десятків машин снігу.

Шукати, куди саме скидають сніг, довелося недовго. За кілька метрів від дороги на вулиці Київській – кучугури снігу, вищі за людський зріст. Їх добре видно вже з тротуару. Тут засніжено чималу площу.

Саме натрапляю на вантажівку, з якої скидають сніг.

– Звідки привезли сніг? – запитую у чоловіків.

– З Головної, 24. Чистимо біля міліції, – зізнаються хлопці. – Привезли одну машину. Сюди всі звозять, і нам начальство наказало сюди везти.

– Фотографуйте і покажіть, на що перетворили парк, – обурюється жителька вулиці Мізюна Олена. – Сніг сюди почали завозити кілька тижнів тому. Ніколи такого не було, щоб у парк звозили сніг. Раніше тут діти каталися на санчатах, а тепер – кучугури снігу. А щойно потепліє, це все потече не лише до річки, яка протікає нижче, а й до господарств людей, які проживають поруч.

Начальник управління комунального господарства Ярослав Кушнірик розповідає, що сніг із центру вивозили на вулиці Донбасівську, Комунальників, Південно-Кільцеву.

– Снігу в місті було дуже багато, можливо, його й вивозили у парк Шиллера. Але тепер цього не робитимуть, – запевняє Ярослав Денисович. – Чи це місце спеціально вибрали для вивезення снігу, поцікавтеся в Шевченківській райраді.

Звертаюся до відділу з питань благоустрою і санітарно-екологічного стану райради. Тут повідомили, що сніг звозять у парк за вказівкою департаменту житлово-комунального господарства.

У райраді пообіцяли бульдозером зробити канаву на дорозі, щоб машини зі снігом більше не заїжджали до парку.

Відповідальних за цю ситуацію, як зазвичай, не знайшли. Залишається сподіватися, що начальник управління комунального господарства Ярослав Кушнірик дотримає свого слова, і сніг у подальшому вже не завозитимуть у парк Шиллера. (Людмила ОСАДЧУК)

Джерело фото: molbuk.ua

1