Чернівецькі суди незаконно поновлювали Забродського на роботі?

Чернівецькі суди незаконно поновлювали Забродського на роботі?

11.07.2013, 19:04

10.07.2013 року Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ було розглянуто касаційну скаргу Онуляк Г.М. на Рішення Шевченківського районного суду м. Чернівці від 15.02.2013 р. та Ухвалу Апеляційного суду Чернівецької області від 17.04.2013 р. Інформацію про це розміщено на сторінці "прихильників нового телебачення старого міста" телерадіокомпанії ТВА у ФБ. 

За результатами розгляду касаційної скарги Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ було постановлено Ухвалу, якою скасовано Рішення Шевченківського районного суду м. Чернівці від 15.02.2013 р. та Ухвалу Апеляційного суду Чернівецької області від 17.04.2013 р., а справу передано на новий розгляд до Шевченківського районного суду м. Чернівці.

 "Таким чином, своєю ухвалою Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ підтвердив, що попередні рішення Шевченківського р-ного суду м.Чернівці (суддя Волошин С.О.) та Апеляційного суду Чернівецької області про поновлення Забродського В.І. на роботі прийняті незаконно, тобто з порушенням норм матеріального та процесуального права. Тобто, вказані судові інстанції поновлюючи Забродського В.І. на посаді допустились значних порушень, які стали підставою для скасування прийнятих ними судових рішень", - йдеться в оприлюдненому коментарі.

Раді будемо оприлюднити коментар Василя Забродського з цього приводу.

Раніше ми повідомляли:

Забродський запевняє, що ТВА залишилось 155 днів

Забродський каже, що не має підтримки Папієва, а якби й мав, то мовчав би

 Журналістський колектив ТВА звернувся до голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла Папієва не допомагати Забродському нищити канал

 Забродський за документами знову не гендиректор ТВА

1


КОМЕНТАРІ (2)

Забродський - політичний труп, "незміркований" місцевий зазнайка і аферист. А канал  "ТВА" дійсно ожив, коли цей, з дозволу сказати, журналюга перестав ним опікуватись. Василю, грайте в рулетку, більярд і "порожню пляшку", так буде краще.

avatar

Юрій

11 липня 2013 20:54

avatar

Адвокат Свешников

06 квітня 2014 15:52