Чернівецькі студенти зрадили Майдан та Небесну сотню за 200 гривень

Чернівецькі студенти зрадили Майдан та Небесну сотню за 200 гривень

29.05.2014, 19:55

Навіть кров загиблих і поранених на київському Майдані, на жаль, так і не змогла змінити декотрих українців, які, мов Іуда за жменю срібняків, готові продати майбутнє своєї держави.

Здавалося б, на найдемократичніших за всю історію незалежної України виборах Президента не може бути місця підкупу чи фальсифікаціям. Але навіть зараз окремі виборці все ж спокусилися на обіцяні гроші.

Червоних ручок цьогоріч не було, проте старі схеми працювали, як і раніше. За повідомленням координатора громадянської мережі «ОПОРА» Назара Тимощука, в день голосування активісти отримали повідомлення, що на виборчій дільниці, розміщеній у студентському гуртожитку №3 по вул. Стасюка, ймовірне використання засобів впливу на виборців. І дійсно, при підрахунку голосів спостерігачі від «ОПОРИ» помітили на декотрих бюлетенях спеціальні позначки-галочки у правому нижньому куті клітинки.

— Під час голосування виборці ставили спеціальні позначки навпроти прізвища одного з кандидатів на посаду міського голови (Михайлішина – прим. ред.), — зазначив Назар Тимощук. — З’ясувалося, що таких бюлетенів є 48. Тобто 27% від тих, хто за нього віддав свій голос.

Студенти «не для преси» розповідають, що насправді напередодні виборів представники одного з кандидатів пропонували їм по 200 гривень за голос.
Координатор громадянської мережі «ОПОРА» Надія Бабинська каже, що прямих доказів підкупу немає, проте всі зібрані документи та фото бюлетенів громадські активісти передали правоохоронцям.

...Найстрашнішим у цій історії є те, що серед молоді, з’ясовується, є такі, хто оцінив смерті героїв з Небесної Сотні у 200 гривень. Такі, хто спокусився на обіцянки кандидата, який навіть у день розстрілу мирних людей на Майдані відкрито підтримував Януковича і його режим. Тому закликаємо студентськість та представників студпрофкому ЧНУ гідно розібратись у цій ситуації та осоромити тих, хто готовий продатися за дві сотні.
Ганьба таким українцям!

Діонісія Кернична

Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Майдан і Небесну сотню зрадили не студенти, а ті хто "сидять у високих кабінетах"

ніхто не покараний за злочини,а хто злочинці не встановлено...корупція "цвіте і пахне" тільки тепер "вершки знімає" інша "сім'я"

 ОПОРі потрібно доказати "зраду" студентів у суді, а потім "відкривати рота",щоб не бути пустословами

avatar

жужа

29 травня 2014 17:13

Зраджують ті, хто покликав людей на смерть заради щасливого майбутнього, а потім почав набивати власні кишені, ось де зрада. А студенти ... то студенти. Може й краще, що вони аполітичні, а не як у радянські часи, один "патріотичніше" за іншого, значить у нас вільна країна. Поліики стільки продавали людей, що нічого дивного, що деякі люди почали продавати політиків

avatar

Насправді

29 травня 2014 19:52