Чернівецькі студенти з Бешлеєм 'маркували' неправильно припарковані авто (ФОТО)

Чернівецькі студенти з Бешлеєм "маркували" неправильно припарковані авто (ФОТО)

23.04.2015, 23:28

У центрі Чернівців студенти провели акцію проти водіїв, які паркуються у недозволених місцях. Вони ліпили на такі автомобілі наклейки із написом"Мені плювати на всіх, паркуюсь де хочу".

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua

Якщо водії були всередині таких автомобілів, їм робили зауваження, і вони переставляли машину. Якщо ж водія не було в машині, студенти ліпили свої наклейки на лобове скло.

– Ми хочемо очистити наші дороги від людей, які нахабно паркуються, – каже голова міського студентського парламенту Христина Моставчук. – Тому що всі водії здавали на права. Але складається враження, що ніхто не знає, як правильно паркуватися. Через це створюються пробки.

За кошти студентів замовили і виготовили 100 таких наліпок. Вони кажуть, що готові виготовляти ще, якщо ця акція дасть результат.
– Не знаю, можливо, така акція стане постійною,– продовжує далі Х. Московчук. – Побачимо, який буде результат. Таксисти в центрі міста пороз’їжджалися, коли бачили наших активістів. Це вже добре.

Люди реагували по-різному. Більшість схвально ставились до такої акції студентів. Один чоловік старшого віку попросив у них собі одну наліпку.
"Я біля свого будинку одному хамовитому водію наклею. Він постійно паркується, як мудак", – пояснив цей чоловік.

Навіть водії, які були у неправильно припаркованих авто, теж підтримували студентів.
"Такі акції потрібно частіше організовувати, – каже водій іномарки, який припаркувався біля аптеки на вул. Університетській. – Я зараз від’їжджаю. Дружина хвора, пішла на кілька хвилин до аптеки. Я цих студентів повністю підтримую. Але треба, щоб вони ще на Проспект і на Героїв Майдану пішли. Там для них також багато роботи".

Коли активісти підходили до таксистів навпроти кінотеатру, ті одразу ж переїжджали в інше місце. Були і неадекватні реакції водіїв. Став свідком ситуації із автомобілем колишнього депутата обласної ради Віктора Довганича. Його машина "Ніссан" була припаркована майже посеред дороги, на перехресті вулиць Ватутіна та Емінеску. Водія в машині не було. Студенти підійшли і наліпили йому на лобове скло наклейку. І пішли до інших автомобілів по вул Ватутіна. Через кілька хвилин водій "Ніссану"Віктор Довганич сів до авто і під’їхав кілька метрів до дівчат, які ліпили наклейку вже на іншу машину. Він накричав на них із нецензурною лайкою, зірвав із лобового скла своєї машини наклейку і сів у машину. Розігнав свій автомобіль та спрямував його у натовп дівчат. Ті з переляком відскочили від авто, яке потім швидко помчало вгору по вул. Ватутіна. 

Джерело: molbuk.ua

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти

 

Чернівецькі студенти
1


КОМЕНТАРІ (1)

ПРИДУРКИ ЙДІТЬ СМІТТЯ ПО ВУЛИЦЯХ ПОЗБИРАЙТЕ. ПІАРДЩИКИ ХУЄЄЄЄЄЄ.......І

avatar

Петро

23 квітня 2015 21:15