Чернівецькі податківці відхрещуються від затриманого хабарника

Чернівецькі податківці відхрещуються від затриманого хабарника

12.07.2013, 23:19

Підозрюваний у отриманні хабара не є працівником  Міндоходів Чернівецької  області. Головне управління  Міндоходів  у  Чернівецькій області   на публікації   у ЗМІ  про затримання  податківця  за хабар, офіційно  повідомляє.

Відповідно до Указу Президента України від 18 березня 2013 року №141/2013 „Про Міністерство доходів і зборів України” та постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року №229 „Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів”  проводиться реорганізація  ДПІ у м. Чернівцях Державної податкової служби у Чернівецькій області.

05 червня  2013 року на виконання постанови Кабінету  Міністрів України   № 229  у Єдиному державному реєстрі зареєстровано ДПІ у м. Чернівцях  Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.

19 червня всі працівники  ДПІ, що реорганізується, отримали попередження про  наступне  звільнення з роботи із займаної посади згідно з пунктом  1 статті 40 КЗпП України, у зв’язку з реорганізацією, скороченням чисельності, змінами істотних умов  праці.

З 26 червня розпочато  діяльність  ДПІ у  м. Чернівцях  Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області та призначення  в порядку переведення  працівників до новоствореної  установи.

 Особа, яка підозрюється у вчиненні правопорушення, на час його скоєння, не  призначена  на посаду до ДПІ у м. Чернівцях Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області. Про це повідомляє прес-служба  Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.

1